Monika Leová

Monika Leová | foto: iDNES.cz Marek Navrátil

Misska Monika Leová se pochlubila, že je těhotná

  • 8
Bývalá králova krásy a moderátorka Monika Leová (29) bude maminkou. S novinkou se pochlubila na sociálních sítích, kde jí hromadně začaly přát kolegyně modelky.

„1+1=3,“ napsala nastávající maminka k fotce s manželem Martinem Košínem, na které má na břiše kolem pupíku nakreslené srdce. Přidala hashtagy jako #BabyOnTheWay nebo #zbouchnutá.

1+1=3 #babyontheway #zbouchnuta #babyboom #pregnant

25. října 2020 v 20:01, příspěvek archivován: 26. října 2020 v 8:43

Pod příspěvkem se hned objevila spousta gratulací od modelek jako Gabriela Lašková nebo Renata Langmannová, které se nedávno staly také maminkami. Popřála také podruhé těhotná Tereza Fajksová nebo čerstvá maminka, herečka Veronika Arichteva.

Monika Leová se v roce 2013 stala Českou Miss Earth. Krátce na to nastoupila do televize Prima jako moderátorka. Na jaře přišla o místo, jelikož televize v rámci změn v souvislosti s CNN Prima News změnila strukturu zpravodajství.

Bývalá královna krásy se vdala v roce 2018. S Martinem Košínem chodila osm let a dva roky před svatbou se zasnoubili na dovolené v Austrálii. Už krátce po zásnubách mluvila bývalá královna krásy o založení rodiny.

„Dítě určitě chci do sedmadvaceti, osmadvaceti, takže uvidíme. Teď aktuálně řešíme hypotéku kvůli bydlení. Momentálně je to náš největší společný krok,“ řekla v roce 2016 Leová, která nakonec miminko stihla před třicítkou. 

20. září 2020