Influencerky Hannah Elizabeth a Katie Price (2022)

Influencerky Hannah Elizabeth a Katie Price (2022) | foto: Instagram @katieprice

V Africe mě znásilnili, viděly to i mé děti, popsala celebrita Katie Price

  • 55
Bývalá britská modelka a dnes převážně profesionální celebrita a milovnice plastických operací Katie Price promluvila o přepadení z roku 2018, při kterém byla znásilněna. V novém dokumentu Trauma and Me popisuje, že kvůli děsivému zážitku trpí psychickými problémy a pokusila se o sebevraždu.

„Stalo se to, když jsme natáčeli se štábem televize ITV v Jižní Africe. Neměli jsme žádné bodyguardy, nic takového. Šest ozbrojených mužů nás obklíčilo, mířili na mě zbraněmi a znásilnili mě. Byly u toho dokonce bohužel i mé děti a vše viděly,“ popsala Katie Price (44).

Bývalá britská modelka a playmate natáčela v Johannesburgu před čtyřmi lety s rodinou a týmem filmařů nové díly své reality show My Crazy Life.

„V jednu chvíli jsem omdlela. Měla jsem monokly a modřiny na krku. Podle policie je zázrak, že nás nezabili a nechali nás být,“ popsala celebrita s tím, že od napadení a znásilnění trpí psychickými problémy a uvažovala i o sebevraždě.

„Měla jsem posttraumatickou stresovou poruchu, což je v podstatě reakce těla na nepříjemnou, někdy až život ohrožující událost a prožité trauma. Měla jsem deprese, pokusila jsem se zabít. Nechtěla jsem už zkrátka žít v tomto světě,“ přiznává modelka, kterou jen na Instagramu sleduje 2,6 milionu lidí.

Profesionální celebrita Katie Price je posedlá plastikami, pouze ňadra si pětinásobná matka nechávala upravit již čtyřiadvacetkrát. Mnohé děsí svým umělým vzhledem, pro některé ženy je naopak idolem, kterému se chtějí podobat.

VIDEO: Katie Price byla v Africe přepadena a znásilněna: