Iveta Lutovská se svým novým autem

Iveta Lutovská se svým novým autem | foto: Marek Navrátil

Miss Iveta Lutovská: V Praze mě odtáhli už dvakrát

  • 28
Česká Miss Iveta Lutovská už brázdí silnice v novém autě. Jde o dárek, který dostala za vybojovaný titul na soutěži krásy. Lutovské se nehody naštěstí vyhýbají, pár pokut už ale nasbírala.

Test

Nový Volkswagen Golf

Iveta Lutovská se svým novým autem Přečtěte si, jak se pojede nové České Miss Ivetě Lutovské

"Pokuty byly za rychlost i špatné parkování. V Praze už mě dvakrát odtáhli," řekla iDNES.cz pětadvacetiletá rodačka z Třeboně. "Myslím, že jsem jinak dobrá řidička. Žádnou nehodu jsem - musím zaklepat - neměla. Snad to vydrží," dodala.

Lutovská přiznala, že v autě tráví poměrně dost času. Jezdí hlavně za prací.

"Řídím od osmnácti, navíc často pendluju mezi Prahou a Třeboní a přehlídky samozřejmě mám i jinde v republice, takže toho najezdím hodně. Ale zase je fajn, že jsem v tomhle směru nezávislá. A z přítele si řidiče určitě neudělám," směje se kráska.

Iveta Lutovská se svým novým autem Iveta Lutovská se svým novým autem Iveta Lutovská se svým novým autem Iveta Lutovská se svým novým autem Iveta Lutovská se svým novým autem

Váží si mě

Od chvíle, kdy se Lutovská stala novou Českou Miss, uplyne o víkendu přesně jeden měsíc. Měsíc plný pracovních povinností.

Česká miss 2009 Iveta Lutovská
Česká miss 2009 Iveta Lutovská

"Opravdu jsem se nezastavila. Dva týdny byly jen o médiích, až potom jsem začala pracovat normálně. Ale ta práce je teď daleko příjemnější. Už si mě zvou jako miss, a ne jako jednu z modelek. Po deseti letech mám pocit, že si lidi váží toho, co dělám," uzavírá Iveta Lutovská.