Missky předvedly na Jarní party novou kolekci plavek

Missky předvedly na Jarní party novou kolekci plavek | foto: Aleš Kartal

Langmannová a další missky se předváděly v plavkách

  • 25
Jarní party v Café WOW si užily hlavně missky a modelky, které své vnady předvedly v během módní show. Plavky je sice moc nezahřály, ale šampaňské vše vyřešilo.

Večírek moderoval bývalý člen skupiny T-Boys Petr Vojnar, který se před pár dny rozešel s modelkou Hankou Mašlíkovou. Hanka na party byla také, ale s Petrem neprohodila ani slovo.

"Hanka mě zklamala a nechci se k tomu teď vyjadřovat," poodhalil své soukromí Petr Vojnar. Ani Hana Mašlíková nebyla moc sdílná a o rozchodu odmítla mluvit úplně.

Anife Vyskočilová přišla se svým milencem Janem Velebou, se kterým se stále vášnivě líbala. Anife se nikdy netajila svým pozitivním vztahem ke starší generaci, a tak svého bývalého manžela Ivana Vyskočila vyměnila opět za postaršího pána důchodového věku. "Žiji příjemný a šťastný život," svěřila se břišní tanečnice.

Misskám plavky slušely
Nejočekávanější událostí večera byla módní show návrhářky Jiřiny Tauchmanové, která oblékla do svých modelů půvabné missky. A bylo se opravdu na co dívat. Přehlídka plavek připomněla přítomným ženám blížící se léto a u mužů vzbudily spoře oděné krásky velké nadšení.

Jiřina Tauchmanová byla se svými modelkami velmi spokojená. "Vybírám si ty nejkrásnější dívky, které nám dávají naše soutěže krásy. Teď právě usiluji o Markétu Divišovou, kterou bych ráda viděla jako tvář své značky," prozradila návrhářka po úspěšné přehlídce.

Modelky Michaela Wostlová a Markéta Divišová si neměly kde vypít šampaňské, a tak využily prostorný kufr nového vozu Lexus. Míša Wostlová všechny přesvědčila, že Velikonoce přímo miluje a během Jarní party si malování vajec poctivě trénovala.

Renata si ráda přivstane
Renata Langmannová se po skončení módní přehlídky dlouho nezdržela a pospíchala domů. Česká Miss 2006 je od března zaměstnankyní bezpečnostní agentury ABL, a tak musí každý den brzy vstávat, aby byla v práci včas.

Svou novou roli si Renata nemůže vynachválit a bere ji opravdu zodpovědně. "Zítra brzy ráno vstávám do práce. Musím se pořádně vyspat," sdělila modelka při svém odchodu.