Kim Kardashianová a Kris Humphries

Kim Kardashianová a Kris Humphries | foto: Profimedia.cz

Krach manželství: Kardashianová se rozvádí po dvou měsících

  • 29
Manželství hvězdy reality show Kim Kardashianové a basketbalisty Krise Humphriese moc dlouho nevydrželo. Pár požádal o rozvod pouhých 72 dní od svatby. Důvodem jsou prý nepřekonatelné rozdíly. Údajně se nemohli domluvit na bydlení. Modelka chtěla zůstat v Los Angeles a její manžel se chtěl odstěhovat do rodného Minneapolisu.

Manželství trvalo jen dva a půl měsíce a Kardashianová si najala známou rozvodovou právničku Lauru Wasserovou, která zastupovala také Britney Spears, Angelinu Jolie nebo Ryana Reynoldse. Pár před sňatkem uzavřel předmanželskou smlouvu, takže s rozvodem by neměl být problém.

"Doufám, že každý chápe, že to nebylo snadné rozhodnutí," prohlásila Kardashianová pro kanál E!, který vysílá její reality show. "Doufala jsem, že toto manželství bude navždy, ale někdy věci nefungují tak, jak bylo plánováno. Jsme stále přátelé a navzájem si přejeme to nejlepší."

"Miluji svou ženu a jsem zničený z toho, že požádala o rozvod," píše se v prohlášení basketbalisty. "Jsem vázán tímto manželstvím a vším, co tato smlouva reprezentuje, a chci udělat cokoli, aby to fungovalo."

Kardashianová už má jedno manželství za sebou. V roce 2000 byla provdaná za producenta Damona Thomase. Rozvedli se po čtyřech letech.

Kim Kardashianová prodala svatební fotografie magazínu People za 2,5 milionů dolarů.

Třicetiletá modelka a šestadvacetiletý basketbalista začali spolu chodit loni v prosinci a basketbalista ji 18. května požádal o ruku. Na srpnové svatbě bylo kolem 440 hostů včetně Evy Longorie, sester Venus a Sereny Williamsových, Avril Lavigne nebo Lindsay Lohanové. Svatební fotografie z americké svatby roku pár prodal exkluzivně magazínu People za 2,5 milionu dolarů.