Kate Mossová pózuje na obálce magazínu Numéro | foto: Numéro

Kate Mossová se odhalila pro magazín Numéro

  • 12
Britská topmodelka, která neustále vyvolává otázky ohledně svého vztahu s rockerem Petem Dohertym, se odhalila na obálce francouzského módního magazínu Numéro.

Kate Mossová, která má za sebou aféru s užíváním kokainu a protidrogovou léčbu, se pro obálku magazínu Numéro odhalila do půl těla. Na snímku má překřížené paže, které jí zakrývají ňadra a sexy zlaté kalhoty má stažené proklatě nízko.

Mossová myslí i na budoucnost. Rozhodla se být nejen modelka, ale také návrhářka. Již v květnu přijde do obchodů její vlastní kolekce pod značkou Topshop. Ještě před tím se s modely seznámí čtenářky britského magazínu Vogue. Do kterého nafotí Kate módní úvodník.

Kate s Petem chyceni na toaletě
Každopádně média nejvíce přetřásají Mossové skandální soukromý život. Naposledy se slavná dvojice dostala do bulváru díky svému počínání během čtvrtečního udílení cen NME Awards v Londýně.

Kate s Petem musela nakonec odvést ochranka. Nejprve se snažili dostat společně na toalety pro zaměstnance a po chvilce je našla ostraha v zadní tmavé části londýnské budovy. Na Kate a Peta je v tomto ohledu vždy stoprocentní spolehnutí.