Jana Doleželová

Jana Doleželová | foto: Aleš Kartal

Jana Doleželová má nejkrásnější nohy

  • 16
Miss 2004, doktorka farmacie Jana Doleželová natáčí reklamu na depilační přípravek. Půvabná modelka porazila všechny další účastnice konkurzu.

Reklama se točí tentokrát v Česku, a tak se do zahraničí podívají jen její nožky prostřednictvím filmového plátna či televizní obrazovky. "Nic jiného vidět nebude, takže mě ani nikdo nepozná," prozradila Jana a dodala, že jí to ale vůbec nevadí.

Příležitostí ukazovat svůj půvab má více než dost, sezóna módních přehlídek je v plném proudu a navíc získala Jana i několik menších hereckých příležitostí. Rýsují se také různé nabídky ze zámoří. Prvořadé tudíž je, aby se velmi vytížená modelka udržela v kondici a vyhnula se virózám, které teď tolik řádí v důsledku nevyzpytatelného počasí.

"Nejdůležitější je prevence, na virózy dýchacích cest já doporučuji preventivně zinek, vitamin C a echinaceu. Výtažky z ní podporují imunitu a stimulují organismus proti těmto nemocem," prohlásila Jana jako odbornice na slovo vzatá a doplnila, že má sama na sobě opakovaně vyzkoušeno, že to funguje.

Podle jejího názoru je v okamžiku, kdy člověk prochladne a ještě se nespustila rýma, výborný i čaj s rumem a koupel v horké vaně. "Pozor ale na to, že když se k potížím přidá i teplota, tak je horká koupel absolutně nevhodná, je možné si dopřát nanejvýš vlažnou," upozornila.

Často doporučovaný recept vypotit se na cizím těle v takovém případě podle ní také není na místě. Tyto věci je prý lepší nechat si na dobu, kdy je člověk fit a má z nich to správné potěšení a radost.