Eva Herzigová a Karolína Kurková na oslavě narozenin přítele Naomi Campbellové

Eva Herzigová a Karolína Kurková na oslavě narozenin přítele Naomi Campbellové | foto: Twitter / EdwardEnninfulProfimedia.cz

Campbellová pořádala party pro přítele, nechyběly Herzigová s Kurkovou

  • 8
Dvaačtyřicetiletá modelka Naomi Campbellová pořádala v Indii velkolepou party pro svého přítele Vladimira Doronina. Ruský miliardář totiž slavil 50. narozeniny. Na party se sešlo hned několik světových topmodelek a nechyběly ani Češky Karolína Kurková a Eva Herzigová.

Campbellová s Kurkovou natáčí pořad The Face, v němž hledají pro modeling nové tváře. Kromě kolegyně z televize ale na oslavu pozvala také další modelky. Nechyběla její kamarádka Kate Mossová nebo Eva Herzigová.

Mezi VIP hosty byla i vévodkyně z Yorku a na oslavu dorazil také módní ředitel W Magazine Edward Enninful, který oslavu označil za party roku.

Zpěvačku Dianu Ross přivezlo soukromé letadlo a hvězda zazpívala asi 200 hostům. Její honorář byl údajně půl milionu dolarů.

Hosté dorazili v indickém oblečení a rozvážely je vozy značky Rolls-Royce. Celá party se nesla v duchu 30. let minulého století. Ubytování bylo v hotelovém paláci Umaid Bhawan, kde to vypadalo jako v pohádce a kde dvě noci vyjdou v přepočtu na 34 tisíc korun. Campbellová tam pronajala všechny pokoje. Dvojdenní oslavu pak ukončil obří ohňostroj.