Gabriela Lašková a její manžel Filip na Plese jako Brno (27. ledna 2018)

Gabriela Lašková a její manžel Filip na Plese jako Brno (27. ledna 2018) | foto: Marie Stránská, MAFRA

Na jméně jsme se snad už jednoznačně shodli, doufá těhotná Lašková

  • 6
Prvního potomka přivede na svět už v březnu. Česká Miss 2013 a moderátorka Gabriela Lašková (27) se netají tím, že to bude chlapeček. S manželem Filipem (28) jméno pro syna už vybrali, ale nechtějí ho zatím prozradit. Nastávající maminka přiznala, že volbu jména dlouho zvažovali.

„Manžel pro něj vybral jméno, o kterém jsem si myslela, že se jedná o žert. I tak jsem ho ale na společném seznamu nechala. Nakonec jsme pak jednoznačně shodli na jméně jiném a to už mu zřejmě zůstane,“ prozradila s úsměvem Gabriela Lašková.

Momentálně s manželem svému miminku říkají jednoduše malý chlapeček. „Měl by to být Beran, ale kdyby přišel na svět o něco dříve, může to být Ryba po tátovi,“ řekla.

Spousta prvorodiček se porodu a mateřství obává. To ale není zcela případ bývalé královny krásy. „ Na porod se těším. Nemohu sice říct, že vím, do čeho jdu, samozřejmě jej beru s velkým respektem a budu doufat, že vše půjde dobře. Ale jsem sedminásobná teta, takže i když mě to čeká poprvé, mám tolik rad a postřehů od maminek v rodině, že jsem už na hodně věcí psychicky připravená, “ říká.

Moderátorka primáckých zpráv zatím neřeší, jak dlouho zůstane na mateřské dovolené. S manželem chtějí být první týdny spolu a věnovat se pouze novému členu rodiny. Připustila, že časem budou muset využít i služeb hlídacích tetiček nebo chůvy. „Ani jeden z nás totiž nemá rodiče v blízkosti,“ podotkla.

Nastávající maminka připustila, že se jejich rodina možná rozroste i o další děti. „Rádi bychom velkou rodinu, ale zatím si s tím ale hlavu neláme. Těšíme na prvního potomka a na vše, co nás teď čeká,“ uzavřela Lašková, která o víkendu stihla vyrazit už na svůj čtvrtý Ples jako Brno.