Módní policie na iDNES.cz!

Módní policie na iDNES.cz!

Farna: i holka pod zákonem může udávat trendy

  • 6
Moderátorka Lucie Výborná vyzařuje až nábožný klid, zpěvačka Ewa Farna se zase ne náhodou stala idolem těch, které už nebaví hrát si s barbínami. Kdo se ale oblékl nejlépe?
Případ první:

Lucie Výborná(Po rozkliknutí získáte větší formát snímku)

Moderátorka Lucie Výborná je aktivní žena, která ví, že přirozeně hezká bytost se nemusí soukat do šatů z brokátu, aby vypadala reprezentativně. Džíny a bílá košile-tunika s dlouhými rukávy vyzařují meditativní klid a výraz Lucie zase všeobjímající dobro Matky Terezy. Ta si podle posledních informací v jedné chvíli prošla krizí víry, kterou ale naštěstí překonala. Ještě že tak.


Případ druhý:

Ewa Farná (Po rozkliknutí získáte větší formát snímku)

Bengál okolo Ewy Farné - zpěvačky, o které stále netuším, kde se vzala, ale vím, že ji ještě chrání zákon - už skoro utichl. Její hudbu neznám, nejsem desetileté děvče, ale na pohled vypadá jako sympatická a hezky oblečená mladá slečna.  Prodlouženou mikinu kříženou s tričkem oživuje černý pásek i pruhovaný top. Teenagerskou ledabylost modelu dodávají šedé boty-conversky a ten klobouk je prostě něco navíc. Super.


Případ třetí:

Olga Lounová(Po rozkliknutí získáte větší formát snímku)

Zpěvačka Olga Lounová si s oblečením moc velkou hlavu nedělala. Černé minišaty na ramínka s rozparkem má v šatníku asi každá štíhlá blondýnka s dlouhýma nohama, podobně jako vilný úsměv nestydaté svůdnice. Bílá kabelka vypadá na večer až příliš robustně, chtělo by to nějakou jemnější.

Komu to nejvíc sluší? Hlasujte!

celkem hlasů: 1314

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 0:00 pondělí 10. září 2007. Anketa je uzavřena.

Ewa Farna
Ewa Farna 650
Lucie Výborná
Lucie Výborná 605
Olga Lounová
Olga Lounová 59