Kateřina Smejkalová, Iveta Lutovská a Renata Langamnnová

Kateřina Smejkalová, Iveta Lutovská a Renata Langamnnová | foto: archiv České miss

České miss podpořily medvídka Terezy Maxové

  • 6
Vítězky soutěže Česká miss Iveta Lutovská, Renata Langmannová a Kateřina Smejkalová spojily síly a podpořily charitativní projekt Terezy Maxové Teribear - medvídka, který v jednom z obchodních řetězců vydělává na profesionalizaci pěstounské péče v Česku.

Reklamní poutače, na nichž se všechny tři krásky pózují společně, vznikly před několika dny. Jde o vůbec první společnou akci vítězek České miss, které titul získaly v letech 2005, 2006 a 2009.

Iveta Lutovská, Kateřina Smejkalová a Renata Langamnnová

"Jsem ráda, že jsem mohla tímto způsobem nadaci pomoct. A medvídek Teribear je mi moc sympatický. Je to takový méďa – hrdina, který pomáhá dětem," řekla letošní Česká miss Iveta Lutovská.

Medvídek Teribear a královny krásy propagují novou kolekci, která obsahuje například speciální dámská trička, žabky, osušky, vody či látkové módní doplňky.

Focení České miss pro projekt Terezy Maxové Krásky kontrolují práci fotografa

Projekt se kromě pěstounské péče zabývá i oblastí podpory prevence odebrání dítěte z rodiny. Oba směry, tedy prevence i podpora náhradní rodiny, sledují jednoznačný cíl: snížení počtu dětí vyrůstajících v ústavní péči.