Alice Bendová

Alice Bendová | foto: iDNES.cz

Další soutěž krásy. O titul po letech opět zabojují sympatické maminky

  • 6
Po pětileté pauze se vrací soutěž o nejsympatičtější maminku Česká Missis. Pořadatelem je společnost, která stojí za tradiční národní soutěží krásy Česká Miss. Organizátoři slibují stejný princip, ale modernější, více dynamické a více online pojetí.

Po celou dobu soutěže bude maminky a jejich potomky doprovázet ambasadorka projektu, herečka Alice Bendová. „Vždy jsem sledovala Missis v televizi a to moc ráda, všechny disciplíny mě bavily, vždy jsem měla nějakou svou favoritku,“ řekla herečka. 

Se soutěžemi krásy má zkušenost, ovšem jen zprostředkovanou. Sama by se do takového klání prý nikdy nepřihlásila.

„Moje sestřička Andrea se v jednom roce zúčastnila České Miss. A to bylo teprve fandění a obrovská podpora. Mám tyhle soutěže ráda, i když já osobně bych se asi nezúčastnila, protože jsem nepřekonatelná trémistka. Ale na roli ambasadorky se moc těším,” prohlásila Bendová.

Na soutěžící čekají workshopy, doprovodné soutěže, kurz líčení a mediální školení, ale i klasická volná disciplína a samozřejmě finálové soustředění. Vítězné dvojice se kromě nových zkušeností a zážitků mohou těšit na ceny v celkové hodnotě přes půl milionu korun.

V Brně bude casting 25. ledna a o dva týdny později 8. února se budou vybírat soutěžící v Praze.