Eliška Bučková těsně po příletu do Čech - Česká Miss 2008 Eliška Bučková se vrátila z Miss Universe | foto: Marek Navrátil

Bučková se vrátila z Miss Universe, přítel nemohl najít letiště

  • 26
Česká Miss 2008 Eliška Bučková se v pondělí večer vrátila po měsíčním pobytu z Vietnamu, kde se 14. července utkala v Nha Trangu o titul Miss Universe 2008.

Na pražském letišti Ruzyně ji měl přivítat přítel Laco. Laco je původem ze Slovenska a v Praze studuje medicínu. Bohužel se ale ve velkoměstě zatím moc nevyzná, a tak měl trochu problém trefit na letiště. Po hodině čekání se ale Eliška konečně dočkala a po měsíci se setkala se svým milým.

Eliška Bučková se vítá s přítelem Lacem
Eliška Bučková se vítá s přítelem Lacem.

Eliška si pobyt v zahraničí prodloužila polopracovní cestou do Bangkoku, který velmi dobře zná, jelikož tu v minulosti měla několik pracovních povinností a jako modelka zde byla velice úspěšná.

"Konečně doma," zněla její první slova po přistání letadla na pevné zemi. Z exotické země si sympatická brunetka přivezla spoustu zážitků a také nová přátelství. Například maminka soutěžící ze Švýcarska pochází z Čech a s Eliškou se ve Vietnamu setkala. "Bylo to moc milé setkání, doufám, že spolu zůstaneme v kontaktu," řekla iDNES.cz Bučková. "Na Vietnam a celou Miss Universe nikdy nezapomenu, byl to velmi silný zážitek," dodala.

Eliška Bučková s cenou, kterou získala za umístění v první patnáctce
Eliška Bučková

Eliška ve velké konkurenci osmdesáti soutěžících ze všech kontinentů světa obstála a skončila na krásném jedenáctém místě. "Jsem šťastná. Dostat se tak daleko, to považuji za takové osobní vítězství. Finále pro mě bylo obrovským a nezapomenutelným zážitkem," řekla těsně po vyhlášení výsledků. Tatínek Vít Buček ale prozradil, že Elišce bylo přece jen trochu líto, že se nedostala do finálové desítky. 

Letošní Miss Universe se stala Dayana Mendozaová z Venezuely, na dalších dvou místech se umístily dívky z Kolumbie a Dominikánské republiky.

Zajímavostí je, že loňská vítězka České Miss Lucie Hadašová pochází stejně jako Bučková ze Strážnice a i ona se vloni umístila v první patnáctce na Miss Universe 2007.