Heidi Klumová a Marisa Millerová předvádí novou podprsenku Victoria's Secret v...

Heidi Klumová a Marisa Millerová předvádí novou podprsenku Victoria's Secret v Los Angeles (1. srpna 2007) | foto: Mario AnzuoniReuters

Blonďaté sexbomby ukázaly podprsenky

  • 13
Německá supermodelka Heidi Klumová a její americká kolegyně Marisa Millerová předvedly v losangeleském butiku novou podprsenku Victoria's Secret.

Dohromady působily obě dámy jako kříženec mezi Pobřežní hlídkou a Playboyem. Kdo čekal, že novou podprsenku, jejímž cílem je především opticky zvětšit poprsí, předvedou na svých tělech, byl zklamán.

Heidi Klumová i Marisa Millerová cupitaly a culily se před objektivy fotoaparátů v civilních kalhotech a bílých tričkách s logem firmy, přičemž podprsenku pouze naoko zkoušely na svých vnadách.

Heidi Klumová při té příležitosti utrousila, že "jsem sice vždycky chtěla být herečkou, ale nejde mi to. Kdežto modeling je práce, kterou zvládám dobře." Na otázku, zda-li po třetím dítěti neplánuje fešná třicátnice, žijící se zpěvákem Sealem, ještě čtvrté, stručně odvětila, že "víc dětí rozhodně neplánuji. Teď jsme úplně dokonalá rodina."

Tak. A teď si ve fotogalerii zahrajte zábavnou společenskou hru "najdi mezi Heidi Klumovou a Marisou Millerovou pět rozdílů". Pozor, je to hra velmi obtížná.