Andrea Verešová pózovala v roli školačky.

Andrea Verešová pózovala v roli školačky. | foto: Skřivánek s.r.o.

Modelky nemůžou nosit bombarďáky, říká sexy školačka Verešová

  • 122
Dvaatřicetiletá modelka Andrea Verešová se často stává terčem módní policie. Nedávno na červeném koberci nechtěně ukázala kalhotky, modelka však věří, že se jí podobné faux-pas už nestane. "I tak starou profesionálku, jako jsem já, to zaskočilo. Ta vlečka vepředu byla moc dlouhá a rozparek vysoký," řekla iDNES.cz Verešová.

"Hodně o mně píšou, že nenosím vůbec kalhotky. Může se to tak zdát, protože jsou někdy malinké a tělové barvy. Bylo by ale trapné, kdybychom my modelky nosily bombarďáky, které by byly pod šaty vidět už na kilometr. Je mi trapné o tom mluvit, ale alespoň se potvrdilo, že já kalhotky nosím," řekla modelka, která se opět vrací do školních lavic.

Andrea Verešová se vrátila do školy.

Verešová se totiž zapsala na italštinu v zrekonstruované pobočce jazykové agentury Skřivánek.

"Cizí jazyky mi jdou, baví mě to, problémy mám ale pořád s češtinou. Začnu se ji pilně učit s dcerkou Vanessou příští rok, kdy jde do první třídy. Do té doby se budu zdokonalovat v italštině a anglické právní terminologii," prozradila.

"Matematika a fyzika mně nikdy moc nešly, můj tatínek je přitom profesorem přírodních věd a učí na Matematicko-fyzikální fakultě. Doufám, že toto po něm zdědí alespoň moje děti. Mě na škole víc bavily humanitní předměty," prozradila Verešová, podle které je modeling jistou školou herectví.

"Modelka je jistým způsobem herečka, musí se umět tvářit se podle pokynů a požadované situace. Chce to určité zkušenosti a možná i rady od starších kolegyň. Myslím ale, že už jsem takový profesionál, že v této oblasti je to pro mě rutina a zábava," dodala.