Andrea Verešová v časopisu Playboy

Andrea Verešová v časopisu Playboy | foto: Jiří Hurt - Playboy

Andrea Verešová je sexy i po dvou dětech, podívejte se

  • 73
Andrea Verešová je maminkou dvou dětí, ale na jejím těle to není vůbec znát. Zdá se, že ho má dokonce svůdnější než dřív. Přesvědčit se o tom mohou příznivci pánského časopisu, z něhož přináší iDNES.cz exkluzivně malou ochutnávku.

"Mám stejnou postavu jako dřív, ale neřeším ji. Důležité je, abych se cítila dobře a aby byly v pořádku moje dvě děti," nezapomíná modelka ani při povídání o své postavě na dceru Vanessku a syna Daniela Tobiase. Děti prý ostatně mohou nejvíc za to, že je zase tak štíhlá jako dřív.

"Běhám kolem nich, cvičíme s Vanesskou, chodíme spolu plavat a věnuju se power józe," vypočítává Verešová. "A jsem momentálně šťastná a spokojená jako maminka v domácnosti." To všechno dohromady zřejmě Andreině postavě svědčí a proto mohla bez obav přijmout nabídku na nafocení žhavých snímků do pánského časopisu Playboy, který ozdobí v březnu příštího roku. Důležitý je pro ni při práci samozřejmě hlavně fotograf a také prostředí. Obojí si tentokrát nemohla vynachválit.

Andrea Verešová a Daniel Volopich

"Fotila jsem s Jirkou Hurtem, kterého dobře znám, už jsme spolu několikrát pracovali. Vybral krásné prostředí romantického Chateau Mcely, kde jsem se cítila jako opravdová zámecká paní." Rozdíl tu přece jenom byl, a to v oblečení. Namísto těžkých brokátových rób na sobě Andrea měla vzrušující sexy prádélko.

Fotilo se celý den a jestli byla modelka z něčeho nervózní, tak jen z toho, že bez ní musí tentokrát vydržet malá Vanesska. "S sebou jsem mohla vzít jen Daníka, Vanessku hlídá doma chůva, s tou malou dračicí bych nic nenafotila. Už se na ni ale těším, nerada zůstávám někde dlouho bez dětí," dodala Verešová. Tu v plné kráse při sexy focení mapoval štáb Top Star Magazínu a reportáž přinese již ve svém středečním vydání.