K modelce se při focení na pláži rozběhlo prase a kouslo ji do zadku | foto: Instagram

VIDEA TÝDNE: Pokousaná modelka, identická dvojčata a šokovaní záchranáři

  • 0
Nejsledovanější videa tohoto týdne jsou z celého světa. Diváky iDNES.tv zaujala nešťastná modelka, naprosto identická dvojčata, překvapení záchranářů u převráceného kamionu, rozhovor s hercem z kultovního seriálu nebo groteska z letiště.

Venezuelská modelka Michelle Lewinová dlouho nezapomene na focení na Bahamách. Když byla na pláži, přiběhlo k ní prase a kouslo ji do zadku. Fitness modelka se neobvyklým útokem pochlubila na sociálních sítích.

Sestry Anna a Lucy DeCinque se považují za nejvíce identická dvojčata na světě. Absolvovaly plastické operace, aby se navzájem podobaly v každém detailu. Vše dělají společně a nechtějí být odloučeny. Dokonce mají jednoho partnera, se kterým sdílejí i lože.

Na namrzlé silnici havarovalo na Tachovsku osobní auto, které skončilo v příkopu na střeše. O chvíli později na stejném místě, přímo před záchranáři,  boural i kamion. Souprava naložená dřevem se převrátila na bok.

Hláška Dycky Most! z populárního seriálu si získala velkou popularitu mezi lidmi. Je na propagačních předmětech, létá po sociálních sítích a lidé ji používají během konverzací. Není ale jedinou v kraji ani republice, jež se (často z náhody) propracovala k popularitě.

Traktůrky tahající vozíky se zavazadly na stockholmském letišti sehrály před očima cestujících skvělé divadlo. Postupně jich několik uvázlo ve sněhu, když se snažily si navzájem pomoci. Řidičům se technika „vyšťouchnutí“ neosvědčila, nakonec stroje zůstaly v závějích. Groteskní video natočil spolupracovník iDNES.cz Lukáš Vaverka.


Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel

Video