Diskuze

KOMENTÁŘ: Nová vlna covidu? Žádná se v Česku nekoná, říká Václav Klaus

Epidemie covid-19 u nás výrazně ustoupila a nevypadá to, že by se na Česko řítila další pohroma. Vláda i odborníci přesto mluví o zpřísňování opatření a hrubě tlačí lidi k očkování, podivuje se bývalý český prezident Václav Klaus.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

J15a10n 74V88a60c57e85k

9. 8. 2021 9:05

Mám potíže : má to divnou barvu, smrdí to, když to jde závanem od východu a nebo ze západu, nedýchám, vypadá to nevábně. Mohl by se k tomu pan Klaus také vyjádřit? Takový decentní politik nás nevědomé dokáže vždy uvést do obrazu. Ježíš jak ten uměl to klima, bože, strhující, a teď covid. Tleskám všem zdrcujícím argumentům. Ale aby to nebylo nakonec jako ten můj problém . Snad to Venda vysvětlí.

0 1
možnosti
JP

J66i46ř85í 63P24ů88ž89a

24. 7. 2021 6:58

Na můj vkus hodně konzervativní, ale jinak slušnej decentní politik kterej uměl reprezentovat.

0 0
možnosti
OS

O21t23a 25S47a83l48y43k

22. 7. 2021 8:59

Možná by měl Vaclav Klaus zaleťet do Tokia a vysvětlit českým sportovcům, které nakazil neočkovaný lékař výpravy, že to, že po létech dřiny na Olympiádě nakonec soutěžit nebudou, je výrazem páně lékařovy svobody a záslužneho boje se zhoubnou ideologií covidismu (Pehe)

1 5
možnosti
Foto

Odbornik na vsechno opet promluvil8-o

3 4
možnosti
Foto

Naštěstí se dosud ještě můžeme sami svobodně rozhodnout, kdo s námi více a ošklivěji manipuluje - jestli vláda se svými odborníky, nebo Václav Klaus. :-)

1 2
možnosti
FM

Tenhle tvor už ničemu nerozumí, ujel mu vlak, nestíhá pochopit současný svět a svou hloupostí a tmářstvím jen n ukazuje svou omezenost. Problém je, že podobně hloupí lidé mu jakýkoli blábol žerou i s navijákem, protože ho mylně považují za experta na všechno. Je to stejný případ jako s neméně samolibým a rádobychytře vystupujícím prezidentem Zemanem: oba by měli být izolováni zejména od veřejného prostoru. Jejich proklamacemi se totiž inteligence těch, co jim zbožně naslouchají, ještě více snižuje.

4 5
možnosti
LJ

Měli jsme i tragického kulisáka.

2 2
možnosti

Ano, situace se zklidňuje, ale to není zásluha pana Klause. Je to díky očkování a dodržování předchozích opatření včetně nošení roušek, proti čemuž se pan Klaus stavěl. Naštěstí se většina národa nenechala ovlivnit tímto dezinformatorem a jsme na tom dnes takto dobře. Ostražitost je ovšem na místě. Dokud nebudeme naočkováni všichni.

5 9
možnosti
LJ

"Ostražitost je ovšem na místě. Dokud nebudeme naočkováni všichni."

Slyšeli jste slovo boží, Amen.

1 0
možnosti
Foto

Žádná nová vlna covidu se u nás skutečně nekoná. Zatím. Ale jestli i po rozvolnění, které nyní probíhá v Británii a v řadě dalších zemí, nebudou lidé zodpovědní, bude to do Vánoc neradostné.

3 5
možnosti
Foto

Vidím, že většina diskutujících potřebuje Klausův komentář vysvětlit jednoduše. Po očkování a promoření je smrtnost, jak vyplývá ze statistiky u nás i jinde na úrovni rýmičky!

4 2
možnosti