PA

P54e48t28r 22A16n26g48e34r

3. 5. 2024 17:29

Tak nám vznikla zbytečná trafika, aby se nakonec ukázalo, že do ní nemají kvalitního trafikanta.

JK

J12a44n 67K12a98v94a96n

3. 5. 2024 17:15

A nebylo by jednodussi tohohle ministra proste zrusit?

MP

Ne, bohužel, Langšádlová udělala dost práce, i přesto, že vědu nikdy nedělala. Bude třeba to dotáhnout do konce. Aby to nedopadlo jako v minulé vládě, kdy o ní rozhodoval nakonec naprosto nekompetentní, neschopný, ale o to víc namyšlený Havlíček.

J75a25k58u71b 48Č15e65c19h

3. 5. 2024 19:34

Jak jsem starej, tak pamatuju dobu, kdy to byla celkem atraktivni strana. Teď je to jen spolek zoufalych bafuňářu, kteří udělají cokoli, aby zbylo alespoň malé korýtko. Maj vůbec nějaké členy, nebo sestávají už jen z funkcionářů?

JP

Nevypadá to hezky. Ani ta MPA už nevypadá tak dekorativně jako před lety, což bylo její významné, ne-li jediné, pozitivum.

TV

A jak někdo mohl brát vážně Langšádlovou ?

MP

Kupodivu, na rozdil od jinych ministru debatovala s lidmi z prostredi, ktere zastupovala, a i pres pocatecni problemy to vypadalo, ze problematice porozumela a pripravila podklady pro veci, ktere by pomohly. Nebo to aspon nechala pripravit lidi, kteri tomu rozumeli. Bohuzel, jejim odvolanim to asi skoncilo.

Foto

Top hop odpad společnosti stačí jmenovat, Feri třeba

MP

Ty kecy, co tu politologove predvadeji, ukazuji, ze odborne jsou na urovni Tuleji. Oni ani nemaji tuseni, v cem je jeho problem. To zrejme souvisi s tim, ze jejich publikacni cinnost je stejne slaba, jako u Tuleji.....

MF

Byl jsem,jsem a budu voličem pravicových stran. Vůbec tím neříkám,že jsou dokonalé. Jde mi spíš o to,aby byl u moci někdo s jasným příklonem k západním strukturám. Nestacim se ale divit tomu,jaké dno dehonastace našla opozice. S neskryvanou ruskou podporou vykopali takové příkopy ve společnosti,které už nikdo nezahází. Nevěřím už ani politologům. Jen sám sobě a tomu kde chci žít.

VB

Jestli se vám nelíbí poznámky o nutnosti uzavření míru na Ukrajině, tak sledujte aktuální dění. Připravuje se ve Švýcarsku jednání za účastí většiny angažujících se jakoukoliv pomocí ukrajině. Výsledkem by měl být jejich shoda na tom, za jakých podmínek by měl být mír sjednán. Po skončení má být přizváno Rusko na sjednání. Věřte, že mír bude muset být uzvařen.