Diskuze

Lidé středního věku chtějí třetí dávku. Uspíšil se termín, snížil se věk

Lidé, kteří absolvovali třetí dávku vakcíny proti covidu-19, mají po měsíci velmi vysokou hladinu protilátek. Ukázala to analýza, kterou společnost Podané ruce provedla skoro u stovky očkovaných posilovací dávkou. Přístup k boosteru však v současné době limituje věk. „Chci být zodpovědný, ale nemám nárok,“ zaznělo na sociálních sítích.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VP

Byli by autoři tohoto článku tak laskavi a sdělili, jaká že je to ta velmi vysoká hladina protilátek? Jinak je to nic neříkající blaf. Já jsem po druhé dávce a hladinu protilátek mám stále vysokou. Na třetí dávku zatím nejdu.

0 0
možnosti
SH

Treti davka je jen pro to ,ze bez ni, neni mozna ctvrta.

4 0
možnosti
PN

Tohle je nejrosahlejsi a nejvetsi pokus na lidech v historii lidstva. Vubec nechapu komu a jak se toto podarilo zorganisovat a proc. Dal jsem se ockovat, protoze mne vice mene donutili a mam pochybnosti, ze jsem se rozhodl spravne. To ukaze az cas.

6 0
možnosti
DK

Co je "zodpovědného" na tom, když se nechá očkovat mladý zdravý člověk vakcínou, která nezabrání ani infekci ani jejímu přenosu na další lidi?

10 2
možnosti
BN

3. dávka zvyšuje hladinu protilátek ... na další 3 měsíce. Pak znovu do kotvy. Takhle se dneska definuje zodpovědnost. Stát frontu na polofunkcni vakcínu v obchodním domě místo jít si zabehat a něco se svým zdravým dělat.

Radši budu nezodpovědný. Dnes jsem se byl smočit v rybníce a pak sem si dal půlhodinový běh kolem něj. Místo stání fronty v kotvě.

11 0
možnosti
DF

královna Delta předává své žezlo nastupujícímu panovníkovi Omikronovi, zprvu nenápadný zdá se, rodí se nový krutovládce. Lidé bděte!

1 0
možnosti
MK

Platnost certifikátu se od nového roku zkracuje na 9 měsíců od druhé dávky. Nevidím důvod tam chodit dříve.

0 0
možnosti

M84i86l36a84n 81Č88e79c98h

22. 12. 2021 17:44

Dělám ve velké firmě, znám plno lidí středního věku, ale opravdu neznám nikoho, kdo by žádal o ' dávkovač', byť jsou očkování....

4 0
možnosti
RB

Souhlas. Čekal jsem kdy budu moct. Nepotřebuji se zbytečně vyřadit jako když jsem to měl před rokem.

2 6
možnosti
DK

Tahle "hlava" vás vyřadí s jakoukoliv infekcí.

Tento typ vakcíny je jen pomoc pro ty, jejichž imunita může mít problémy a ne zdroj zdraví. Ale jestli o vlastní imunitě pochybujete vy sám, nepomůže vám nic.

2 1
možnosti