Předseda poslanců TOP 09 Miroslav Kalousek

Předseda poslanců TOP 09 Miroslav Kalousek | foto: Michal Růžička, MAFRA

Kalousek prodělal náročnou operaci břicha, v nemocnici bude týden

  • 615
Předseda poslanců TOP 09 Miroslav Kalousek podstoupil ve středu v pražské Ústřední vojenské nemocnici náročnou operaci břicha. Dopadla úspěšně. Portálu iDNES.cz to sdělil Kalouskův poradce Ondřej Jakob. Podle informací iDNES.cz by měl být v nemocnici zhruba týden.

„Mohu potvrdit, že Miroslav Kalousek byl včera na operaci s tenkým střevem v Ústřední vojenské nemocnici. Co jsem s ním včera večer mluvil, tak předpokládám, že operace byla úspěšná,“ potvrdil Jakob informaci portálu Blesk.cz.

Informaci redakci iDNES.cz anonymně potvrdil i další Kalouskův spolupracovník. Upřesnil, že operace nebyla plánovaná, ale šlo o akutní záležitost. Ve střešovické nemocnici by měl být bývalý předseda TOP 09 zhruba týden, pak by se měl opět vrátit mezi poslance.

Kalousek možná zmešká mimořádnou schůzi Sněmovny plánovanou na 22. srpna, na níž se bude řešit navyšování důchodů. V takovém případě by poslanecký klub TOP 09 musel vést někdo z místopředsedů: buď František Vácha, nebo Markéta Adamová Pekarová.

Kalousek ještě ve čtvrtek odpoledne poděkoval na Twitteru všem, kteří mu přejí brzké uzdravení. „Pečují o mě skvělí profíci a smysl pro srandu mě neopouští. Za pár dní budu fit,“ dodal.

16.srpna 2018 v 13:49, příspěvek archivován: 16.srpna 2018 v 13:59

Děkuji všem, kteří mi tady na Twitteru přejí brzké uzdravení, je to od Vás moc milé. Pečují o mě skvělí profíci a smysl pro srandu mě neopouští. Za pár dní budu fit.


Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel

Video