Diskuze

Výhrůžky za heroinovou Terezu či ministrant s hrncem. Terorismus po Česku

Odvolací soud ve čtvrtek potvrdil desetiletý trest bývalému pražskému imámovi Sameru Shehadehovi, který byl odsouzen za účast na teroristické skupině a financování terorismu. Představujeme výběr případů i dalších lidí stíhaných či souzených v České republice v posledních letech ve spojitosti s údajným či skutečným terorismem.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Má to ten imám v hlavě dobře pomotané, ostatně stejně jako jeho souvěrci.

Co mu nebylo vrozeno, získal pravidelnou aplikací islámu.

Je vidět na jeho fotografii, jak má vymlácenou palici tlučením hlavy o zem (viz otlučeniny uprostřed jeho čela). ;-D;-D;-D

Asi je taky hluchý, protože tlučením prázdné nádoby o tvrdou zem vzniká ozvěna jejíž intenzita může mít na sluchové orány dost negativní vliv :-P:-P:-P

1 0
možnosti
Foto

Proč nemůže být článek samostatně o tom imámovi? Ten jediný je opravdu nebezpečný a bohužel není sám. Asi snaha to nějak odlehčit, když je funkční a liberalismem chráněný fanatik srovnáván s takovými spíše pošuky.

4 0
možnosti
TZ

Je s podivem, že ač "tu žádné nemáme", tak ve výčtu 7 teroristů a "teroristů" jsou hned 3..

2 0
možnosti
LJ

Kdyby stáli na správné straně barikády, mohla by z toho být nějaká ta medaile předsedy vlády nebo ministra ozvučení kongresu. Takhle jsou to teroristi.

Mašínovým bratrům zdar.

0 0
možnosti
MK

Tak zrovna tady jsou všechny případy jasné. To nemá s barikádou nic společného.

4 0
možnosti
JF

J45a44n 36F52i59e41d54l20e17r

21. 5. 2020 21:25

Proc zrusili gilotinu?

3 0
možnosti
LV

L29e93o 24V23á29l54e78k

22. 5. 2020 17:19

Je fakt, že trest má působit výchovně a odsouzeného vést k nápravě. V případě tohoto islámského magora je jakákoliv náprava vyloučena. Naopak, bude se ve vězení snažit přesvědčit spoluvězně, aby konvertovali k islámu a ve svých zrůdných a nenávistných kázáních pokračovat. Nevím, zda pak nastoupí kázeňské tresty, nebo si to s ním spoluvězni vyřídí ve sprchách. Je ale potřeba nedopustit pokračování jeho trestné činnosti ani ve vězení.

0 0
možnosti
RK

No jestli nekdo potrebuje delat bombu y papinaku a neumi y formaldehydu, acetaldehydu, vapna a kyseliny dusicny namichat pentrit...tak je matlak a ne terorista.

4 0
možnosti
ID

Sama lepsi spolecnost.

5 0
možnosti
LK

Aha, no jistě. Dlouho proklamované bezproblémové soužití s našimi muslimy, dostává povážlivou trhlinu, tak se to trošku rozředí.

6 3
možnosti

Promiň, ujel mi prst.

2 0
možnosti