Diskuze

Sobotka nechce nikoho z Rusnokovy vlády. Stojí naopak o Zaorálka

Bohuslav Sobotka nepočítá s tím, že by se v nové vládě, kterou sestavují ČSSD, ANO a KDU-ČSL, mohl objevit kdokoli ze členů dosavadní vlády Jiřího Rusnoka. Fakticky tak škrtl možnost, že by se v pozici ministra obrany mohl udržet Vlastimil Picek, nebo na životním prostředí lidovec Tomáš Podivínský.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LM

Jinými slovy: StBák mi nevadí, ale nechtěl bych o tom rozhodovat, ale každopádně ve vládě potřebuji inženýra marxisticko-leninská filozofie.

1 0
možnosti
Foto

J10a74n 43B90r26a54u35n

28. 11. 2013 4:49

Že by kašpar bez portfeje?

0 0
možnosti

No, tak protože se Sobotka ukazuje stejně rozhodný jako Nečas (už taky ztratil ministerstvo financí, i když tvrdil, že ho pro svou stranu chce, a "získal" předsedu Sněmovny), lze očekávat, že Lubomír Zaorálek bude dobrým ministrem životního prostředí nebo kultury...

0 0
možnosti
VZ

Hoši z Rusnokovy vlády vsadili na špatnou kartu. Tak to někdy chodí, obzvláště tehdy, když je vychytralosti příliš. Hrdinům typu Ahoje Žáka, kulicha Fischera a spol. to přeji. V jejich případě mlely mlýny rychle a spravedlivě. I když, mohly mlít i rychleji.

3 0
možnosti
JH
VP

A už se přítel kandidát na ministra vyjádřil, se kterou pokrokovou arabskou stranou budeme spolupracovat nyní? Zase BAAS?

0 0
možnosti
AF

No jo, kamarádíčci se nezapřou.

0 0
možnosti
ZK

Ježiš to je ale bída. to bude vláda:-/. Jediné pozitivní na tom je, že už konečně vystřídá Zemanovy kámoše, které si tam dosadil.

2 0
možnosti
Foto

J74i24r55k62a 40H55o74n92c48ů

27. 11. 2013 18:46

Myslíte, že bude horší než ta Kalouskova? Tedy pardon, Nečasova?

0 0
možnosti
Foto

Politruk je nepochybně dobré vzdělání pro ČSSD. Pan Pick má problém už s VV, ti objevili srůst s Václavem Klausem. První pokus s Píkovou selhal, rána šla zpátky. Ale dlouho ta Klausova pevnost vzdorovat nebude, stejně jako pan Singer v ČNB.V

0 0
možnosti
KA
MF

Při přepisu rozhovoru došlo bohužel ke hrubému zkreslení. Sobotka připouští obsazení postu ministra obrany panem Pickem, ale jedině za orálek. O Zaorálkovi nikdo soudný samozřejmě vůbec neuvažuje.

6 0
možnosti