Diskuze

Je to Kalousek v sukni, dělá tupé škrty, útočí Šmarda na Schillerovou

Do ministryně financí za ANO Aleny Schillerové se pustil místopředseda ČSSD Michal Šmarda. Politik, kterého jeho strana zatím marně prosazuje na post ministra kultury, protože Šmardu odmítá jmenovat prezident Miloš Zeman, označil Schillerovou za „Kalouska v sukni“, protože podle něj navazuje na tupé škrty exministra financí z TOP 09.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VI

Když je tak chytrý , proč nezachraňuje kolabující milovanou ČSSD ?

2 0
možnosti
MV

Šmarda se tváří drsně jak šmirgl....

1 0
možnosti
JS

Teda Schillerová, vždyť to je vlastně od socanů pochvala, měla by jste být hrdá.

Ja bych vás pochválil jen v případě vyrovnaného rozpočtu, nebo dokonce snížení dluhu...

2 0
možnosti
FB

Nemám rád Zemana!!,ale teď musím uznat,že Šmardu oklasifikoval nedostatečnou správně,neboť je nebezpečný ze všech stran,jako každý b...c;-D;-D

7 2
možnosti
OU
ZP

Ten Šmrdla, to je odborník na vše, všemu rozumí, je to správný socan ví jak rozházet prachy které já jsem musel vypláznout, vlastně i všichni ostatní, kteří živí tento stát.

6 1
možnosti

Hej Babišovi odpůrci, nelžete pořád, že státní dluh roste, a dokonce extrémně za Babiše, když na konci roku 2018 byl asi o 45mld. nižší než v roce 2012, čili státní dluh od doby vlády Kalouska poklesl i v nominálu.

https://cs.wikipedia.org/wiki/St%C3%A1tn%C3%AD_dluh_%C4%8Ceska

0 2
možnosti
OU
JH

J49i14ř29í 69H32a90r25t19l

12. 8. 2019 18:10

Smarda fakt dobry. Na to, ze dela starostu nekde v horni dolni, tak vypada jako skutecny expert pres rozpocet. Tyhle moudra asi vycetl z te koule, do ktere kopal vetsinu sveho zivota.

5 1
možnosti

Další brouk Pytlík....

6 1
možnosti
VB

tupé škrty s následnými intervencemi ČNB nás navzdory všem předpovědím dovedly k nebývalému ekonomickému rozvoji, takže čím víc Kalousků, tím líp

5 0
možnosti