Diskuze

KOCOURKOV Jakuba Kvasničky: Právní návod na to, jak nenosit roušku

Kdo neskáče, není Radbruch! „Prohlašuji tímto, že nenosím roušku na základu Radbruchovy formule!“ Všemi možnými zákoutími českého internetu – od sněhobílých břehů vyznavačů kapely Ortel po třešňové sady starých i mladých bolševiků – se šíří bizarní papír, který má být právní ochranou před nošením roušky.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DM

Co to psalo za dementa? ;-D;-D;-D

1 0
možnosti
EK

no tak jsme si řekli, jak jsou ti buřiči trapní a že správný a rozumný člověk dělá, co mu řeknou. Pane Kvasničko, v zájmu svého zdraví buďte zodpovědný a zašlete 30 000 Kč na účet 25656825/2010. Nebo padesát. Nebo sto. Klidně i víc. Čím víc peněz, tím víc odpovědnosti.

0 0
možnosti
JK

J14a37n 49K63o93t74í42k

15. 9. 2020 16:27

zvlastni je, ty chytraku, ze proti rouskam, dezinfekcim, a i obecne cele reakci spolecnosti na epidemii rymy, ktera ani definici epidemie nesplnuje, se stavi naprosta vetsina lekaru, se kterymi jsem mel kdy moznost videt rozhovor, jen tady na idnesku ti bába platí za to, abys mu podkuroval a zesmesnoval ty, kteri slepe nenasleduji vudce

1 3
možnosti
RS

To někdo platí za to že se zesměšňují odpůrci corona-frašky?

1 6
možnosti
Foto

Autor tohoto textu mluvil z jedním známým učitelem z Prahy.....tak to mohl učitel říci autorovi, že se píše s jedním a ne z jedním :-D!!!

0 0
možnosti