Kalousek neuhne ani kulce, ukazuje Čtvrtníček v upoutávce na volební klip

  • 243
TOP 09 představila upoutávku na svůj předvolební spot. Herec Petr Čtvrtníček v ní puškou zasáhne předsedu strany Miloslava Kalouska přímo do čela. Jeho ostatky chce pak uklízet mopem. Klip odkazuje na předvolební heslo TOP 09 „Neuhneme“.

V klipu Čtvrtníček zpovzdálí pozoruje předsedu Kalouska, který se připravuje na natáčení. „Hele, to je ta jejich parta. Oni mají teď to nový heslo, prej ‚neuhneme‘. Tak se dívej,“ říká a vytáhne pušku se zaměřovacím hledím a zacílí na Kalouska. Zavolá na něj jménem a předseda TOP 09 se ohlédne.

V tu chvíli Čtvrtníček vystřelí a zasáhne Kalouska přímo „mezi oči“. A diví se: „Ty vole! Von neuhnul.“ 

„Přineste někdo mop,“ dodává herec.

Inspirace otcem i klip plný zpěvu

TOP 09 není první stranou, která se snaží zaujmout voliče pomocí předvolebního spotu.

Tento týden svůj vlastní vydala i ČSSD. Hlavní roli v něm hraje volební lídr strany Lubomír Zaorálek. Vypráví o inspiraci, kterou čerpá ze života svého otce, kritizuje, že stát nelze řídit jako firmu, a klade důraz na kvalitní zdravotnictví a důstojné penze (psali jsme zde).

Ještě dříve představili svůj spot i Piráti, kteří se v něm ostře vymezují proti hnutí ANO. Svůj spot pojali muzikálně a zpívají v něm, že „Všichni kradou, povídal, opakoval čtyři roky. Jenom k tomu nedodal, že mezi ně patří taky.“ (psali jsme zde)


Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel

Video