Diskuze

Nový šéf špionů se stýkal s obviněným Redlem. Začala jej prověřovat inspekce

Ředitel Úřadu pro zahraniční styky a informace Petr Mlejnek byl vypovídat na policii kvůli svým kontaktům na Michala Redla, obviněného v kauze Dozimetr. Informaci přinesly Seznam Zprávy. Podle nich Generální inspekce bezpečnostních sborů prověřuje podezření, že Mlejnek donášel skupině kolem Redla citlivé policejní informace.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

To je komedie jak s Gazdíkem ... byli na dovolené ve stejném hotelu, jeli stejným autem ... ale nebyli spolu na dovolené ... asi jako se Topolánek "náhodou" potkal s kmotry v Toskánsku a týden u nich bydlel, nebo jak řadový zaměstnanec Agrofertu koupil na firmu zámek ve Francii, aniž by o tom pan nemajitel věděl ... jako voliče nepodezírám z nějaké oslnivé inteligence, ale není toto už přehnané?

1 0
možnosti
JD

Proč jinak by ho tam Redl s Bartoškem dosazovali? Lidi, probuďte se! Fakt je možné na místo šéfa rozvědky dosadit kdejakého typa, kterého si Bartošek vytáhne bůhvíodkud?

1 0
možnosti
KL

Jak se nám ta mafie pěkně zabydluje.

2 0
možnosti
VV

Klasika ve STANu, řízená Rakušanem a náčelník Fialové Péro to sleduje. Současná úroveň naší vlády. Bohužel.

4 0
možnosti
PC

P67e90t44r 12C36u97l77e40k

11. 8. 2022 23:16

Tak Babiš měl opět pravdu s tvrzením, že STAN byl založen jen kvůli organizovanému zločinu. Jsem moc zvědavý, jak se zachová Fialka. Měl by Rakušana okamžitě odvolat, ale podle mě to neudělá. Tato vláda je opravdu hanebná.

6 0
možnosti
MK

"Posuzovat Redla optikou toho co o něm víme dnes je minimálně sporné."

To snad nemyslí Rakušan vážně, Redla musíme posuzovat komplexně, tedy i ve světle posledních událostí:-P

3 0
možnosti
JM

Haló pane Kmento ,to je téma jako hrom.Bylo by škoda zakrnět jen u Babiše . Název - Rakušanovo Palermo

5 0
možnosti
JU

Ohlášená změna, mafiáni opět u lizu...

13 0
možnosti
PB

Znají se od roku 2012, kdy a kde se seznámili, si nepamatuje, ale 2x ročně se setkávali. Zároveň existuje tvrzení, že těm parchantům donášel. Ale co? Všechno je v cajku, dosadil ho tam Rakušan, tak se není čeho obávat. Nebo si snad někdo myslí něco jiného?

3 0
možnosti
TK

STAN,STAN,STAN z toho vzešel Rakušan,tož co voliči 5kolky,žádné demonstrace jak za Babiša a kde je zalezlé 1000000 poskoků.

9 0
možnosti
PM

P15e22t66r 12M20i54c78h26a65l

11. 8. 2022 17:21

Zatím od nich každý, kdo měl s Redlem podezřelé kontakty, skončil. Co udělal tehdy trestně stíhaný Bureš? Dvakrát změnil morální kodex své sekty, protože mu nevyhověl.

1 1
možnosti