Premiér Topolánek na stránkách internetové televize eStat.cz

Premiér Topolánek na stránkách internetové televize eStat.cz

ODS má „svou“ televizi na internetu

  • 19
Premiérovi Mirku Topolánkovi se včera tak trochu splnil sen asi každého politika. Má totiž "svou" televizi. Od čtvrtka vysílá internetová televize, kterou založilo občanské sdružení eStat.cz, u jehož zrodu stál právě Mirek Topolánek.

"Víme, že budeme mít nálepku televize ODS, ale chceme, aby to tak nebylo, aby to byla publicisticko-zpravodajská televize, která dá prostor i jiným politikům," řekl včera jeden z autorů projektu televize, Ivo Brokeš ze sdružení eStat.cz.

Přes internet už teď loví voliče i jiné strany. Lidovci mají stránky na serveru YouTube.com, kde promlouvají jejich politici, komunisté zase provozují internetové rádio.

Přes internetovou televizi komunikuje i pražský primátor Bém na stránkách Mojí nové televize. Provozuje ji firma computer Equipment, která prý chtěla primátora zviditelnit. - čtěte Středoškolák by to udělal lépe, hodnotí odborníci webovou televizi s Bémem

,

Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel

Video