Diskuze

Fiala shání podporu do čela Sněmovny. Opozice má kontrolovat tajné služby

Občanští demokraté vedou svá vlastní jednání. Nikoli ale o vládě, nýbrž o tom, aby se jejich předseda Petr Fiala mohl stát předsedou Poslanecké sněmovny. Vedení ODS se kvůli tomu sešlo s lidovci a s hnutím STAN. Fiala se o šéfa Sněmovny utká s kandidátem ANO Radkem Vondráčkem.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

ODS a Topka začínají pěkně od podlahy. Opravdu nevím kde berou tu drzost kritizovat Piráty za to, že chtějí na post předsedy sněmovny podpořit jednoznačného vítěze voleb. Fiala s ODS dostal třetinu hlasů ANO a Topka se tam dostala jen skrze hlasy pražské kavárny. V ostatních volebních obvodech zcela propadla. Přitom Fiala s Udženijou se chovají jako by ty volby vyhráli.

0 0
možnosti

Přesně to samé se myslím, jako je níže v příspěvcích. Do vlády na a ne, kde by mohli realizovat body svého programu, ale funkce ano ? To mi fakt hlava nebere...

Asi si neuvědomují, že za toto v opakovaných volbách mohou skončit před branami parlamentu... Chtělo by to trochu pragmatismu....[>-]

0 1
možnosti

Nejvíce mě baví jak strany prohlašují, že jdou do opozice v situaci, kdy žádnou vládu nemáme, ani se žádná nerýsuje. Budou v opozici vůči komu?

4 1
možnosti

Z15d75e35n20ě17k 12N83u28t88z

27. 10. 2017 5:34

Místo aby jednali o vládě tak si rozdělujou funkcičky. Takže 7 z 9 stran jsme volili proto, aby se nasrali do opozice a tam nedělali nic, jenom brali prachy za funkce.

A ODS? To je opravdu síla. To si fakt jejich voliči tolik přáli, aby ten jejich zabedněnec s tou polednicí na vládu kašlali? Tak na co vůbec dělali nějaký program?

Kolik asi hlasů by dostali, kdyby to dotáhli k předčasným volbám? Vidím to na 3% a propadliště dějin.

8 4
možnosti

Ano. Jejich voliči si bezpochyby přáli, aby "zabedněnci" na Babišovu vládu kašlali. Kdyby si to nepřáli, volili by Babiše.

Podívejte - tam, kde je průnik, mohou i z opozice hlasovat pro a rozumný návrh pro své voliče podpořit. Tam není problém.

Průšvih by byl tam, kde je rozpor. Svázání koaliční smlouvou by to měli s hlasováním proti o hodně těžší.

3 0
možnosti
Foto

J17a30n 13B65r81a62u91n

27. 10. 2017 1:04

Fiala, myslím, že budete mít h0uno. Jako doposud.

6 3
možnosti

kdo to je ten fijala? loutka kmotru?

8 8
možnosti

Asi tak není to žádný machrování žádná sebestřednost.

Představte si to jako poker (texas holdem), kde voliči rozdají karty a každý se snaží uhrát nejlepší výsledek.

Nejlepší karty dostalo hnutí ANO a má trojici, ODS má dvě dvojice, Piráti dva krále, Okamura dvě dámy, komunisty mají jedno eso, socdem jednu dámu a lidovci jednoho spodka ostatní ještě nižší karty. ---- z tohoto má nejlepší kombinaci hnutí ANO nicméně ještě není konec teď se ještě budou dávat další karty (turn a river) na stůl a ODS čeká že jí tam něco dojde a bude mít full house což více než trojice.

A jak už to v pokeru bývá dojít to může ale i nemusí.

0 0
možnosti

full house fijala urcite nedostane, potrebne karty drzi nekdo jiny nebo jsou daleko v banku

0 5
možnosti

Neočekávám, že by politolog musel zrovna zvládat Besselovy funkce, ale kupecké počty snad jo. A to nemyslím zrovna jen ty do 101, ale takové to běžné, že když chci nakupovat, musím i platit. Zadarmo není, snad (zatím) kromě vzduchu, vůbec nic.

2 0
možnosti

No pro Fialu to zvednou TOP09,STAN a KDU-ČSL. Piráti váhají ráno ještě chtěli předsedou sněmovny Vondráčka teď si nejsou jisti. ČSSD ti stále jen pláčí nad výsledky a k ničemu se moc nevyjadřují. No komunisti těžko říct zda by pro Fialu jako předsedu sněmovny zvedli ruku.

0 0
možnosti

Fiala úplně zapomněl na program a shání korýtka. Tomu říkám konstruktivní přístup.

6 8
možnosti

Už s těmi intrikány a křiváky něco udělejme. Vždyť ta sebranka chce zase a jenom podvádět, tunelařit a korytařit.

4 7
možnosti

Myslíte kobliháře?

5 4
možnosti