Pan Óčko rurální

Pan Óčko rurální

Óčko díky digitalizaci expanduje na Ostravsko a Plzeňsko

Hudební televizi Óčko si od 1. června naladí také majitelé set top boxů v Ostravě a Plzni. Najdou ji v multiplexu 3 společně se zpravodajskou Z1 a TV Prima. Óčko tím bude dostupné dvěma a půl milionu diváků.

Televize Óčko je jedinou českou hudební stanicí. Až dosud ji diváci mohli sledovat pouze po kabelu nebo satelitu. Díky digitalizaci se ovšem stane dostupná téměř všem.

Už od pondělka ji naladí také v Brně. Jedinou podmínkou pro sledování TV Óčko v digitální kvalitě je tak vlastnictví set top boxu či digitální televize. - čtěte Televize Óčko spustila v Brně digitální vysílání

"TV Óčko tímto krokem vstupuje do zcela nové éry ve své historii. Rozšíření vysílání do Brna, Ostravy a Plzně přinese možnost sledovat vysílání jediné české hudební televize nově téměř 2,5 milionům diváků," uvedla jeho manažerka Kamila Pavlištová.

. Sledujte Óčko po internetu

Televize tak nadále posiluje svou pozici lídra digitálních televizí na českém na trhu. "I nadále vyvineme maximální úsilí, abychom si v procesu digitalizace udrželi pozici jedničky mezi ostatními televizemi," doplnil Jiří Balvín, generální ředitel TV Óčko.


Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel

Video