Diskuze

Hejtmani chtějí jednat s vládou. Jaký je plán v boji proti covidu, ptají se

Hejtmani vyzývají vládu k jednání ohledně otázky dalšího postupu během pandemie. Sněmovna totiž odmítla žádost vlády o další prodloužení nouzového stavu. Ten tak skončí v neděli. Představitelé krajů chtějí vědět, jaký bude další postup kabinetu, aby se mohli připravit na nastalou situaci.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Hejtmani, teď byste se měli logicky obrátit na opozici!! Zeptejte se Pekarové nebo senátorky Němcové!! Rv ;-)

2 0
možnosti
IB

logicky by s nimi měla jednat vláda, vláda musí mít plán pro případ zrušení stavu nouze a hejtmany s ním seznámit

0 0
možnosti
JH

no vláda jak včera všichni z ANO naznačili bude jen házet všem klacky pod nohy ..... ale přežijem a doufám že to bude poslední co tato vláda udělá

0 3
možnosti
OH

Zajímavé, neprodloužení nouzového stavu nepovažujete za klacek pod nohy?

Např. hejtmani za Stan apelovali za prodloužení...

3 0
možnosti
TP

Spoléhat se na vládu může jen omezenec. Snad hejtmani nežili na Marsu, aby nevěděli jak na tom jejich kraje jsou a co je potřeba dělat.

1 1
možnosti
OH

Bez nouzového stavu mají omezené možnosti. Skončí armáda, studenti medicíny atd.

1 0
možnosti
DK

pokud čehúni nad sebou nemají tvrdou ruku a pořádný bič, dělají si co chtějí a jsou jak urvaní ze řetězu - druhý takový neukázněný národ aby hledal lupou - pak to tady vypadá a ještě hrůzně vypadat bude podle toho :-P Rv

4 0
možnosti
OH

Ať se ptají svých poslanců, těch opozičních.

:-)

7 0
možnosti
JS

Jediným plánem vlády bolševického konglomerátu v boji s kovidem je obnovení totalitního stavu. O očkování už se ani nehovoří, žádné neprobíhá, nikdo veřejnost neinformuje o počtech naočkovaných, asi není o čem. Jen totalitní stav, prodeje testů a respirátorů, to je oč tu běží. V uzavřených okresech bylo patrné, jak se prodeje rozjely a ejhle, vláda už má plán.

1 3
možnosti
MK

Ono se o ockovani informovat ani neda, pokud se dozvime, ze valciny, ktere prisly v sobotu byly teprve vcera rozvazeny do nemocnic.

1 2
možnosti

Koblihy se bojej ze hejtmani ten obri uspech boje s kovodem ted pokazi vlade.. jeste 14dni a byli by prej zvposledniho mista na prvnim best in covid" tak urcite...

1 4
možnosti
OH

Povíme si v pondělí. :-)

0 1
možnosti
MU

Tahle vláda žádný plán nemá a nikdy neměla .

6 1
možnosti
JM

Tam kde vyšachovali vítěze voleb, ať se ptají opozice! Ke které se tímto přihlásili a která zablokovala prodloužení nouzového stavu. Ať jim ta laskavě poradí, jsou přece samosprávnými celky!

5 1
možnosti

Aha tak co se tam vlada celou dobu cpala??? Neni to spis tak ze hejtmani sou podrizeni vlade? Kdo tiskne penize?? Kdo bydava zakony??? Kdo vladne??? Hejtmani nebo vlada???

Co vlada zvladla dobre za pos. Pulrok????

1 3
možnosti