Diskuze

NCOZ odhalila dotační podvod, návrhu na obžalobu čelí čtyři lidé

Policisté z Národní centrály proti organizovanému zločinu (NCOZ) navrhli obžalovat čtyři lidi a tři právnické osoby z důvodu poškození finančních zájmů EU a dotačního podvodu. Neoprávněným vylákáním dotačních prostředků způsobili podle kriminalistů škodu skoro 300 milionů korun.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PZ

Meli se o pomoc s dotaci obratit na eFka, za provizi by jim urcite rad pomohl.

0 0
možnosti
PS

Dotace zrušit, nebudou dotační podvody. Stát bude mít méně výdajů a může opravdu snížit daně. A k tomu bonus - narovnání podnikatelského prostředí. Ale mnozí politici by pak neměli náplň práce.

5 0
možnosti
PT

No tak tady pro klub antibabiš popisují skutečný dotační podvod, kde se skutečně nějaké peníze ztratí a použijí na zcela jiné účely, na rozdíl od strašlivých "podvodů" strašlivého Babiše, kde se nikdy neztratilo vůbec nic a peníze se použili k účelu na který byla dotace poskytnuta a to co bylo pořízené z dotace také slouží k účelu na který byla poskytnuta dotace.

Ale pro toho, kdo má mozek zahlcený nenávistí, nejsou takto jednoduché věci k pochopení, protože emoce holt kradou lidem rozum, u někoho je rozumově vybíleno, naprosto fatálně.

5 10
možnosti
PB

Budu hádat. Tousťák v tom asi není, co?

2 1
možnosti
MN

Nebuďte slušný, řekněte pravdu. Kdo to byl ? Jste moc hodný.

0 0
možnosti
PK

Dotace je potřeba zrušit. Nic dobrého nepřináší.

4 0
možnosti
MD

Dotacnich podvodu se naslo. By se naslo. Ale jen jeden byl opakovane dokonale popsan, pripominan a siroce medializovan. A pri tom to byl podvod nepodvod proti jinym v podstate za par drobnych.

1 3
možnosti
JK

J87i50ř55í 95K30o34u67k

9. 4. 2021 13:31

Jenže tohle nejsou evidentně poslanci za ANO (jinak bychom znali i jejich děti) a zároveň není před volbami. Tak že nic nebrání tomu, aby byli rychle postavení před soud.

1 0
možnosti
PK

Dotace jsou špatné. Svádějí k nepravostem.

3 0
možnosti
JP

když se o podvod zajímá Ministerstvo financí a píše o něm Idnes, tak nepůjde zřejmě o holding..

12 0
možnosti
LT

300 miliónů na 6 podvodů, to je průměr 50 mil. To je nic, tím se u nás nezabýváme.

2 1
možnosti