Manažer: Seženeme pro ČOV 200 milionů

  • 1
Prostějov - Miroslav Černošek, uznávaný sportovní manažer, byl hostem iDNES. Spolu s Tomášem Paterou podepsali smlouvu o spolupráci s firmou Česká olympijská, která je opravňuje k zajišťování marketingu pro olympioniky. "Už je podepsáno 135 milionu korun. Odhaduji, že díky prohloubení projektu Top Team i pro olympijské hry v Aténách se dostaneme k částce 200 milionů," řekl během on-line rozhovoru Černošek.Odpovědi lze najít ZDE

"V oblasti sportovního marketingu v České republice jsem se dostal tak vysoko, jak je u nás jen možné," říká Černošek.

Společnost TK Plus, jejímž je jednatelem, marketingově zastupuje Jágr Team a pořádá celou řadu společensko–kulturních akcí. Byla hlavním pořadatelem ankety Sportovec století.

V letošním roce se prezentovala jako pořadatel atletického mítinku Zlatá tretra, kde se představila i jedna z největších hvězd Michael Johnson.

Miroslav Černošek je osobním manažerem nejlepšího atleta Česka a velké hvězdy světové atletiky Jana Železného. Jeho jméno je spojeno s objevem Martiny Hingisové, či Jaromírem Jágrem.

Černoškovi je 53 let, externě přednáší sportovní marketing na Fakultě tělesné kultury a sportu Univerzity Palackého. Je ženatý, má dvě dcery.


Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel

Video