Taťána Kuchařová (Praha, 4. května 2023) | foto: Gréta Blumajerová

VIDEA TÝDNE: Kuchařová o svatbě Brzobohatého, ukrajinský postup a vyřešená vražda

  • 0
Vím své, řekla Kuchařová o svatbě jejího bývalého manžela Ondřeje Brzobohatého. Ukrajinci dobývají zpět svá ztracená území a dokonce k tomu využívají ukořistěnou ruskou techniku. Policie vyřešila 90 let starou vraždu Otýlie Vranské. Albánský premiér se v OSN zastal prezidenta Zelenského. Rus protestoval proti jeho právu mluvit. Policiie v Brně zatkla zdrogovaného muže podezřelého z pobodání školačky.

Taťána Kuchařová (35) zavzpomínala na své dětství i dospívání v Opočně a popsala své aktuální plány do budoucna. Modelka v rozhovoru pro iDNES.cz zareagovala také na třetí svatbu jejího bývalého manžela Ondřeje Gregora Brzobohatého, který si vzal před týdnem v Itálii moderátorku Danielu Písařovicovou.

Ukrajinské obrněnce se na záporožské frontě poprvé dostaly za ruské protitankové bariéry. Stroje Marder a Stryker byly zaznamenány u obce Verbove. Upozorňují na to američtí analytici, podle nichž se jedná o podstatný úspěch protiofenzivy.

Případ vraždy Otýlie Vranské, jejíž rozřezané tělo bylo nalezeno ve dvou kufrech ve vlacích, ze září 1933 je po letech bádání objasněn. „Naši podezřelí jsou dva, dlouhodobě známý rotmistr Josef Pěkný a prostitutka Antonie Koklesová. Nikdy po 90 letech nemůžete říct, že jste si na sto procent jistí. Jsme si jistí na osmdesát procent,“ uvedl ve čtvrtek ředitel policejního muzea Radek Galaš.

Albánský premiér Edi Rama se vysmál ruskému velvyslanci v OSN Vasilijovi Něbenzjovi, když ten se snažil zablokovat projev ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského na zasedání rady bezpečnosti OSN. Řekl, že na půdě OSN se neodehrává speciální operace a že pokud Rusko nechce, aby Zelenskyj tam mluvil, tak má ukončit válku.

Muže podezřelého ze středečního pobodání školačky v Brně policisté obvinili z pokusu o vraždu dítěte a v pátek navrhli vazbu. Soud o ní rozhodne v sobotu. Podle zjištění iDNES.cz bylo dívce čtrnáct let. Pachateli, který patrně útočil pod vlivem drog, hrozí 15 až 20 let vězení, případně trest výjimečný.


Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel

Video