Diskuze

Evropské instituce během pandemie koronaviru zaspaly, kritizuje EU Petříček

„Evropské instituce měly během pandemie koronaviru reagovat rychleji, zaspaly,“ řekl v rozhovoru pro iDNES.cz ministr zahraničních věcí Tomáš Petříček z ČSSD. Kritikou nešetřil na adresu šéfky Evropské komise Ursuly von der Leyenové. Zároveň vyzdvihl roli prezidenta Miloše Zemana při vyřízení dodávek zdravotnického materiálu z Číny.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

M37i85l94a46n 86K82r79á65l

28. 3. 2020 13:42

Socani jenom kritizují. Sami nedokázali nic, jenom kopou do vlády a rozhazují peníze. Jediná snad výjimka je Hamáček, který dokázal pracovat rozhodně a bez politikaření. Maláčová by měla odstoupit pro neschopnost, ta dovede jenom rozdávat. Mimochodem, proč se jí říká Venezuela? A odstoupit by měl rovněž ministr Vojtěch a nahradit ho prof. Prymula. O Kalouskovi a Fialovi, Stanjurovi a Pirátech ani nemluvě.

0 0
možnosti
JK

J90a73n 69K49l95e78i52c83h

24. 3. 2020 17:47

EU nezaspala, ta pořád ještě spí.

0 0
možnosti
PK

Když jde o tu prevenci kterou EU zaspala.

Kardinální bylo zamezit pohybu Čínských turistů po EU po vzniku epidemie v Číně.

A dále izolovat velké Čínské komunity zejména v Italii.

To se bohužel nestalo.

0 0
možnosti
PT

Nic neobvyklého tohle neschopné vždycky je hloupě civí a žvaní, vzpomeňme na migrační krizi, civěli, žvanili o tom, že stavět ploty je ošklivé až najednou migrantů bylo 10 tisíc denně, až malá a chudá Makedonie na svoje náklady tenhle nekonečný proud zastavila když uzavřela svoje hranice a pokud někdo překročil tak ho chytili a odvezli nazpátek do Řecka. Takže Řekové už to k hranicím nemohli z ostrovů trajekty a autobusy navážek a tím to skončilo, jenom se to pokrytecky honem zamaskovalo, že prý to teta Merkel dosáhla dohodou s Tureckem. Rv

0 0
možnosti
JS

Díky bohu, že socani v tý vládě jsou, radši si nechci představovat co by na místě Hamáčka, Petříčka i Maláčový dělali borci z SPD a komouši

0 0
možnosti
AT

Ten Petříček má zase naši pravdu,

že instituce EU zaspali, nebo nedokázali během pandemie koranoviru, ani tomuto viru dát ten správný název ,,EU TANÁSIE" a tak to zůstalo stále jen u toho Čínského názvu koranovirusu, který to tak skvěle maskuje!!

1 0
možnosti
JB

Poprvé jsem slyšel pana Petříčka mluvit srozumytelně a dobře.Myslím,že mám e docela dobrou vládu.Asi budu mít hodně minusů.No a co?

2 0
možnosti
VK

Ještě že zaspaly. A měly by spát dál dokud si to jednotlivé státy nevyřeší samy. Když jsem slyšel, jak Uršula prskala kvůli uzavírání státních hranic, tak jsem děkoval Bohu že chrápou.RvEURv

4 0
možnosti
VK

Jůnyje zaspala ve všem. V řešení migrace, terorizmu i tohoto viru. Zato velice rychle řeší takové důležité věci jako varné konvice, vysavače, žárovky, okurky, banány a další buzerace obyvatel.RvEURv

8 1
možnosti
JH

Ano, bezpečnostní agendu si státy ponechaly, zatímco problematiku jednotného trhu řeší unie. Chtěl jste to jinak?

3 2
možnosti
Foto

Diskuse se zvrhla na užitečnost a neužitečnost EU. Je to jako s jakoukoliv činností. Velké mají být centralizované a kalé decentralizované. Jenže každý úřad postupně nabírá úředníky a hltá pravomoci. Až se zahltí! NAFTA je o hodně větší a výkonnější spolek, než EU a funguje jako společný trh. Každá země má svůj barák úředníků, které si živí. Toť vše. EU je moloch požírající kaviár a šampáňo a je předurčen k revoluční změně.

5 0
možnosti
JF

NAFTA, to je ta, kterou chtel Trump zrusit? Ktera bude v cervnu nahrazena? Ktera omezuje sve cleny v uzavirani obchodnich dohod? Ktera definuje v neketrych oblastech minimalni mzdu? atd?

0 0
možnosti