Diskuze

Chytrá karanténa funguje. Kritici jen nechápou systém, tvrdí ministerstvo

Kritika chytré karantény starosty z Karvinska plyne podle ministerstva zdravotnictví z nepochopení systému. Pomalé informování lidí testovaných na covid-19 o výsledcích je podle resortu způsobené nedůsledným předáváním informací od laboratoří do centrálního systému infekčních onemocnění. Laboratoře SPADIA LAB a AGELLAB kritiku důrazně odmítly.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak co jak to funguje? Funguje to vyborne, ale neseje to. Hm, to je ale u seciho stroje dost podstatna vada, nemyslite?

1 0
možnosti

P68e94t23r 25F25o53j61t79a

9. 7. 2020 8:43

Nedávno někdo z ČHMÚ reagoval na kritiku špatných předpovědi počasí, že oni předpovídají dobře, ale my (myšleno lidi) to nechápeme a neumíme v tom číst (když dopoledne říkají, že bude odpoledne sluníčko a ono celé odpoledne v celé republice prší, tak jsme blbí my, protože jsme předpověď nepochopili).

S chytrou karanténou je to podobné, nechápeme to. Možná je to dobře myšleno (a třeba také vymyšleno), ale potřebuje to výrazně větší spolupráci všech lidí, kterou není možné zajistit, takže je to celé k h.. (ničemu).

Po zkušenostech s hygienou, která se neumí několik dní vyjádřit (o víkendu nepracuje, vir má asi také volno), tak si nedělám iluze.

1 0
možnosti

Ono by leccos fungovalo, jen hygiena s tím neumí nebo spíše nechce pracovat. Byli zvyklí dlouhá léta žít v poklidu a pak najednou museli zapnout a bylo zle. Vybrečeli si astronomické odměny, navýšení zaměstnanců a nevím co ještě. Z různých opatrných vyjádření hejtmana MS kraje a starostů je jasně vidět, že hygiena situaci naprosto nezvládá a navíc velmi podcenila. A mají zastánce v ministrovi, který místo toho, aby zjednal velmi rychle pořádek, se jich vehementně zastává.

0 1
možnosti

P43a91v74e64l 51B87í78n98a

8. 7. 2020 20:25

Ale, ale... Za to si může Čau lidi sám.

Nechtěl bych teď být v kůži těch chudáku co vyhledávají kontakty, když z nich Andrej Chaos Nemehlo I. udělal v podstatě veřejného nepřítele č.1, který za všechno může. On nic, on muzikant, on jenom schvaloval... Opravdu skvělá práce pane 'držím se koryta za každou cenu'. Můžete se s Marečkem s pusinkou na čelíčku poplácat po zádech a pochválit se, jak jste zase jednou národu pomohli. Ken vám k tomu třeba ještě něco pěkného zazpívá.

0 0
možnosti

J74i59ř38í 32J45u55r88a88n

8. 7. 2020 18:10

Situace na karvinsku neni idealni. Denne slysim od znamych, ze nevi nebo nemaji informace co delat. Na zahpcene infolince je odkazou na jejich doktora. Doktor dela max do 14:00 casto zdrhne i driv kdyz uz nema nikoho v cekarne. Na hygienu se taky po 14. hodine nedovolaji, bo sratni moloch od 7 do 15 a uz ve 14 me mejte radi. O svacince a obede se taky telefony nebezou ze jo. Laboratore jsou soukrome spolecnosti. Tam se maka jinak. Tam chyba nebude.

3 0
možnosti

A na proč potřebují ptát, co mají dělat? Nemám příznaky, jdu do práce, vezmu si respirátor nebo roušku... Je mi nevalně, počkám do rána, zavolám obvoďáka, ten mi řekne, jestli k němu mám jít nebo ne. Na co musím volat hygienu?

1 0
možnosti

Jak to trasování vlastne funguje? Musime mit aplikaci, nebo data poskytne operator? Je tady nekdo heterosexuální a věrný, kdo by souhlasil s nejakym trasováním?

0 0
možnosti

Jsem hetero, jsem věrná (aniž bych musela, nemám být komu nevěrná), ale zásadně nesouhlasím, aby kdokoliv trasoval můj pohyb. Kde a s kým jsem byla, je moje věc, v případě nákazy bidu spolupracovat, jinak ani ťuk.

2 0
možnosti
Foto

Kritici ji ani nechtějí pochopit (i kdyby toho byli schopní, což ale také mnohdy nejsou)

0 5
možnosti

Tak ještě že vy jste moudrá a všechno dokonale chápete.

5 0
možnosti

To co nazývají chytrá karanténa nemůže fungovat tak jak si představují už jen proto, že její jednotlivé elementy využívá naprosté minimum lidí.

5 0
možnosti
Foto

Přeloženo do češtiny...

Chytrá karanténa nefunguje. Ministerstvo ale nechápe kritiky...;-D

15 0
možnosti

J35a67n 47K29o20l45a73r

8. 7. 2020 17:30

"Kdyz rikam, ze to funguje, tak to funguje. Jak, to vas nemusi zajimat. A kdyz si myslite, ze to nefunguje, tak tomu nerozumite." .... Co mi to jen pripomina ....

15 0
možnosti