Diskuze

Co přinese mimořádná schůze? Nebude to jen o vulgaritách, říkají poslanci

Poslanci se na mimořádné schůzi „k bezpečnostním hrozbám“ Česka sejdou v úterý odpoledne. Podle vládních politiků však nebude jednání svolané kvůli vulgaritám šéfa ANO Andreje Babiše na adresu ministra Jana Lipavského (Piráti) pouze o nich.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

Finanční ztrátu odhadem tak 12 mil. Kč a odvedení naší pozornosti od aktuálních, k řešení nazrálých problémů stěží vyčíslitelné hodnoty.

0 0
možnosti
JO

J85i84ř16í 90O10p41l19t

19. 3. 2024 16:02

inteligentní minimum, jak se zbavit babiše, je omezit zákonem horní věkovou hranici pro politiky na 70 let, stejně jako už platí pro státní zaměstnance, a to ze stejných důvodů, z jakých to omezení platí pro státní zaměstnance, a je to. jak by chtěli válčit s ruskem, když si neporadí ani s jedním babišem? buď ho musí vyřešit soud, zákon, nebo tajná služba, ale přeci ho nenechám uchopit moc, protože tvrdí, že je demokrat. upsal se stb, takže udával, lhal, podváděl, svoje děti zneužil jako bílé koně, aby vytvořil právní kličku a mohl se obohatit o 50 mega, na které by jinak neměl nárok, používá podvědomá sdělní typu "když mě nezvolíte, tak fiala zabije vaše děti, protože je pošle válčit na ukrajinu, ty vaše malé milé 12-13 leté děti, dá jim helmy a samopaly a pošle je proti ruským tankům". každý musí vidět, že si jen ohýbá systémy pro svoje zájmy, že to je bodlák v boží zahradě, který vykládá, že si jsou všehny rostliny rovné, aby se v ní udržel, a hloupé mrkve mu to žerou, a bůh skutečné demokracie je asi na dovolené, jinak by ho z boží zahrady vymetl, jako smetí.

2 2
možnosti
MN

Tato mimořádná schůze přinese Babišovi další body .... vždyť nám tato vláda ukázala, že se stačí omluvit a jede se dál. A u Bureše to najednou nejde ? A čím více na něj budou kydat tím více poroste.

7 0
možnosti
JS

J65a74n 26S61l19a47n29i11n10a

19. 3. 2024 10:36

Babiš je rizikem pro moc koaličního slepence, chtějí jej paralyzovat jako Putin Nevalného. Také všem vykládal, že je hrozbou pro Rusko. Kdo chce psa bít, hůl si vždy najde, ale mimořádné schůze nesvolávali ani v Rusku.

5 4
možnosti
Foto

Samozvanci a ztroskotanci neprojdou!

3 0
možnosti
Foto

🤹💣Nebude to jenom o vulgaritách, ale s největší pravděpodobností se to zastrašováním a vulgaritami za řečištěm dnes bude jenom hemžit a otrávenými šípy 🏹 s kurare, po sobě střílet i jindy jistě kultivované dámy .... Putinovi se bude škytat víc než jindy.

1 0
možnosti

Možná, že použijí i vulgární slovo "Česko"?

0 2
možnosti
JL

J34a26n 47L76u14t38i28c

19. 3. 2024 9:52

Bude zabava, slepenec nas pobavi,jinak nic neumi.

Fiala by mel pochopit,ze na vladu nestaci a podat demisi!

Tak vzhůru dolů!

5 8
možnosti
PM

Máte to nějak popletené.

Tato schůze PSP nebude řešit Fialu, ale Babiše.

Který je tak nebezpečný, že kdyby se dostal opět k moci, byl by schopen poslat mail s citlivými zpravodajskými informacemi náhodnému cizímu člověku..

5 6
možnosti
IU

Proč nebyla např schůze ohledně cen energií, základních potravin apod.?

9 5
možnosti
Foto

Měla být, ale 5k program schůze neschválila.

5 0
možnosti
MK

Bohužel nejen já i jiní si o Lipánkovi myslí a říkají to samé.

10 9
možnosti
PM

Nu tak vy všichni jste pěkní hulváti, no.. Bohužel.

3 3
možnosti
PD

Žvanění, oblíbená disciplína poslanců. A Babiše se pomalu dostává do role umíněného důchodce.

0 2
možnosti