Diskuze

Klaus má pravdu

Ve všem, v čem Klaus kritizoval vládu, měl naprostou pravdu. Ano, reforma není reforma. Předlužení je hloupost. Ústava je skutečně první kork k superstátu. V čem je ale problém?
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

tomastak

21. 11. 2003 10:47
Tvůj podpis ...
... pokud se budeš stále podepisovat jako Komárek, bude to také platit o tobě...
P.S. Jezdím měsíčně do PASSAU (BRD), jak často ty?
0 0
možnosti

vamberk

23. 10. 2003 4:39
Klausobijci vivat !
Rozklady pana Komárka jsou jen dalším důkaz toho, jak nejsou někteří jedinci schopni "měřit stejným metrem". Kdyby Klaus udělal jen zlomek přehmatů co Havel, tak ho Komárkové, Mejstříkové a další "Havlovi pohrobci" budou snad chtít lynčovat (obrazně řečeno).Možná si ani neuvědomují, že vlastně Havlovi činí t.zv. "medvědí službu", neustálým prezentováním a pardonováním všeho ho řadě lidí natrvalo zprotivují. Neumím si vůbec představit ten řev v novinách, kdyby např. objevili v Klausově prezidentské kanceláři defraudace jako po Havlově éře, atd. atd., ale jemu projde všechno a už ho snad chudáka čeká jen nanebevzetí (aspoň podle servilních podržtašků). Kopání do prezidenta Klause je t.zv. "Leschtinův syndrom" - nazváno podle nechvalně známého "Klausobijce", a je to evidentně nějaká úchylka těch, kteří se jinak prosadit neumí (závist taky dělá své). Vždyť o čem by tak asi jinak mohl psát pan Viewegh nebýt Klause ? Pan Komárek (bohužel) jen rozšiřuje řady trapných zamindrákovaných čecháčků.
0 0
možnosti

Zahledeny

23. 10. 2003 14:19
Re:
aha, zase jeden chytrej modrej pták.
0 0
možnosti

petos

21. 10. 2003 21:52
je to smutné
je to smutné ale tato hipotetická varianta se stala i mé rodině,kriminalníka několikrát trestaného který ubil mého děda,jenž se po výkonu trestu stal bachařem aby ve vězení umlátil vězně hlídala před těmi co je mlátil naše dem. policie.Proto s člankem o Klausovi souhlasím
0 0
možnosti

boganek

20. 10. 2003 8:54
Král
má pravdu, nezlobte ho, ale Všem by bylo zle nebýt mistra kovářského. To už věděl král Miroslav, Jasná princezno - jenom tady  se na to musí přijít po 50 letech znova.
0 0
možnosti

Pongo

19. 10. 2003 1:31
Komárku, Komárku
sorry, ale to už je kapku přehnané. Chápu-li to dobře, pak kdyby tato slova pronesl Havel, mělo by to být do mramoru vytesané. Řekne-li to Klaus, je to špatné, nebo přinejmenším podezřelé. Proč proboha je tak obtížné přiznat, že v něčem má Klaus pravdu a pochválit ho? Jenže to je zřejmě nad Tvé Koaliční chápání...
Tvá zapšklost se úplně stejná jako u Mejstříka, Davida, Viewegha a dalších. Zkrátka pro vás bude Klaus vždy nepřítel č.1 i kdyby byl celý ze zlata a udělal pro vás první poslední. Tomu se už nedá říkat oponentura, to je zaslepenost svým vlastním egem a neschopnost přiznat svou vlastní chybu v určitých situacích, stejně jako neschopnost přiznat, že ten velký protivník je v daném okamžiku lepší. Stejně jako u fotbalových "fanoušků", kteří vidí jen svůj vlastní tým a opájejí se nenávistí vůči jinému týmu.
Jo a abych nezapomněl: "Zdroje jsou"
0 0
možnosti

vamberk

23. 10. 2003 4:28
Re: Naprostý souhlas !
Další důkaz toho, jak nejsou někteří jedinci schopni "měřit stejným metrem". Kdyby Klaus udělal jen zlomek přehmatů co Havel, tak ho Komárkové, Mejstříkové a další "Havlovi pohrobci" budou snad chtít lynčovat (obrazně řečeno).Možná si ani neuvědomují, že vlastně Havlovi činí t.zv. "medvědí službu", neustálým prezentováním a pardonováním všeho ho řadě lidí natrvalo zprotivují. Neumím si vůbec představit ten řev v novinách, kdyby např. objevili v Klausově prezidentské kanceláři defraudace jako po Havlově éře, atd. atd., ale jemu projde všechno a už ho snad chudáka čeká jen nanebevzetí (aspoň podle servilních podržtašků). Kopání do prezidenta Klause je t.zv. "Leschtinův syndrom" - nazváno podle nechvalně známého "Klausobijce", a je to evidentně nějaká úchylka těch, kteří se jinak prosadit neumí (závist taky dělá své). Vždyť o čem by tak asi jinak mohl psát pan Viewegh nebýt Klause ? Pan Komárek (bohužel) jen rozšiřuje řady trapných zamindrákovaných čecháčků.
0 0
možnosti

achym

18. 10. 2003 10:08
ACH JOO!!! Komárek na hrad! Achym
0 0
možnosti

Vaclav K. - Tunelar

17. 10. 2003 22:50
Kajinek a Klaus
Podle mne je Kajinek nevinen (ze svedci o jeho vine nejaky Cikan ve vezeni je vysmechem). Ale i kdyby tech par Cikanu postrilel, tak je to nic oproti tomu, kolik lidskych zivotu zmaril Klaus svoji Tunelarskou politikou. Klaus ma  "vyhodu" v tom, ze se neda soudne prokazat jeho prime zavineni. Ale mozna by stacili dva "svedci", jako u Kajinka...
0 0
možnosti

to je moje

22. 10. 2003 12:33
Re: Přečtěte si, co tady nedávno napsal Rychetský.
OTÁZKA: ( Milan L ) Jak citite a vnimate svou odpovednost za tvorbu pravnich predpisu po roce 1989? Nebylo nahodou tzv "tunelovani" mozne i diky vasi nekvalitni praci? ODPOVĚĎ: ( 28.08.2003 16:19 ) Jsem zcela nepochybně spoluodpovědný s dalšími legislativci za transformaci právního řádu po roce 1989. Myslím si, že byla úspěšná - zejména ve srovnání s ostatními postkomunistickými zeměmi. Tzv. tunelování není výsledkem nedostatku právního řádu, ale především jeho zcela nedostatečné aplikace ze strany orgánů trestního řízení. Ale všiměte si, že policisté, státní zástupci a snad i soudci se již začínají ve složité problematice finační a hospodářské kriminality orientovat.
0 0
možnosti

bývalý živnostník

17. 10. 2003 20:52
A co Havel ?
Nevzpomínám si, že by byl někdy Havel nadstranický. A popravdě řečeno ekonomicky naši republiku poškodil nuvěřitelně a to bez ohledu na jeho "renomé" v zahraničí.
0 0
možnosti

vasnivyctenarIDNES

17. 10. 2003 21:52
Re:
Musite byt strasny hlupak, pane - radeji nepatram po tom, proc jste byvaly zivnostnik. Doma si ten svuj chlivek totiz muzeme zamest sami, to nikoho venku nezajima, kolik mame (ne)uspesnych zivnostniku. Vzdycky kdyz jsem delsi cas v zahranici, dochazi mi, kolik lidi si tady o Cesich mysli, "jak neschopne mame zivnostniky" - to je, prosim, jen alegoricky primer a kolik lidi nam zavidi to, co napriklad predstavuje "Vaklav Chavel". To neni prdel, ale fakt. Vaclav Havel nebyl prezidentem proto, aby se "doma staral o zivnostniky", ale aby slovo Cesko venku znelo!!! Pokud se Vam to nelibi, polibte mi, prosim, prdel!
0 0
možnosti

pinguinone

17. 10. 2003 17:49
Komarek...
..necist !
0 0
možnosti

1_130_202_135

17. 10. 2003 18:31
Re:
Že by měl korkovou hlavu?
"...skutečně první kork k superstátu..."
0 0
možnosti

malinak

17. 10. 2003 17:48
"Nadstranickost" je totiž jen zbožné přání
Pokud v lidské společnosti vůbec něco takového existuje, tak jen jako formulka v předvolebním boji.
0 0
možnosti