Diskuze

Filip už nepovede KSČM. Ve hře je podle Dolejše délka tolerance vlády

Po volebním debaklu končí Vojtěch Filip po patnácti letech v čele KSČM. Sám to oznámil po jednání výkonného výboru komunistů. Nového předsedu komunisté zvolí 28. listopadu v Brně. Do té doby stranu povede současné končící vedení. „Budu aktivní v oblasti advokacie,“ řekl na dotaz iDNES.cz Filip. Straně je připraven dál pomáhat, když o to bude stát.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IP

I65v11a93n 28P79o10u51l

17. 10. 2020 9:24

Babisovi se podarilo to, ze mu odesli nespokojeni volici k opozici do prava a nove ziskal posunem volicu do prava od CSSD a KSCM. Babisi, skvela prace! V pristich volbach bys mohl odejit do propadliste dejin i ty...

0 0
možnosti

Pořád se tvrdí že voliče komunistům a sociální demokracii přebral Babiš. Voliče těmhle stranám převzali Piráti. Ti jsou mnohem agresivnější než ty dvě strany. Jenomže to si všichni s hrůzou uvědomí až je dosadí do všech možných orgánů,do všech funkcí. Piráti mezi sebou nemají žádné velké podnikatele a potřebují se dostat k penězům. Takže tady časem pokvete korupce.

0 0
možnosti
JD

Vojto ještě rok do voleb si to mohl vydržet a pak... ;-Dzhasnout světlo jako poslední...

0 0
možnosti
OL

Nejlepší by bylo, kdyby si zvolili do čela nějakého stalinistu, to by urychlilo jejich nevyhnutelný pád a už bych se na tu směs tuposti a zapšklosti nemusel dívat.

5 0
možnosti
LJ

Pšš!

Neberte jim víru, jak budují skvělý tržní kapitalismus. Kde svoboda slova, pohybu, myšlenky jsou přece ty nejvyšší hodnoty a projev demokratismu. Každý režim jednou skončí. Teď je na řadě křesťanství a 700 let zajde i ten islamismus

0 0
možnosti

Tak pan bývalý předseda má štěstí, že je rok 2020 a ne 1950.

0 0
možnosti
PV

V roce 1950 by nebylo možné ani takovéto vedení komunistů, ani takovýto volební výsledek. A to se jich jistě nechci zastávat, jen je třeba rozlišovat.

0 0
možnosti
LS

Kommunististi vzdy bojovali proti nespravedlnosti bohatych, moci penez na prostyho cloveka. Neprirozena podpora miliardare Babise komunisty byla dobra jen pro 1 cloveka. Pro vycuranyho Filipa samotnyho.

2 4
možnosti
OL

Komunisti vždycky bojovali o absolutní vládu a moc. Proto také zneužili demokracii a po prvních a pravděpodobně posledních vítězných volbách svobodné volby zrušili. Na prostého člověka zvysoka..... Všichni si byli rovní, ale komunistická věrchuška rovnější, o tolik rovnější, že měli speciální obchody s lepším zbožím a speciální nemocnice (SANOPSy), kam měl prostý člověk vstup zakázán.

Částečně vás může omlouvat pouze to, pokud jste jejich vládu nezažil, já ano.

3 0
možnosti
IS

Jo, běž do zadele, soudruhu. Tam Ti bude dobře.

2 0
možnosti
JV

J64a39n 67V90r30a94b56e40c

9. 10. 2020 19:30

Přeji jeho nástupci nadále věrné voliče a úspěch v dalších volbách v rozsahu 4-4,99%;-).

Bylo by škoda kdyby strana úplně zmizela, tuším, kam by tito voliči přešli = stejně by nevolili normální demokratické strany...

3 0
možnosti
PS

Kdyby byl Filip opravdu frajer, tak začne bojovat a pořádně se opřel do Fialky, Pekarove, Gazdikovi a mozna si lidé uvědomí že i ti oslové z ODS, Topky či starostů neumí nic než pouze žvanit a skutky nula. Zrovna pokud jde o Filipa není moc chytrejsich politiků a mohl by z nich udělat tupce. Prostě je moc slušný. Nejsem Komanč, ale furt lepší Komanč než zloděj z ODS či Topky.

5 11
možnosti
MS

To je jasné, že nejste komanč. Vy jste totiž učitě Okamurův akademik!

6 0
možnosti