Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Diskuze

Hamáček připouští i nové volby, summit EU posunul klíčovou schůzku u Zemana

Ministři za ČSSD budou podle předsedy Jana Hamáčka postupovat jednotně v případě, že prezident Miloš Zeman nevyhoví žádosti o odvolání ministra kultury Antonína Staňka. „Každá strana musí být připravena projít testem voleb,“ odvětil Hamáček na dotaz, co by říkal variantě předčasných voleb. Tu by preferoval premiér Andrej Babiš, pokud ČSSD opustí vládu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VL

Takže možná budou předčasné volby. Ale to by přeci bylo to nejlepší řešení: Oposice chce svrhnout vládu, Milion chvilek chtí odchod Babiše a Benešové, takže předčasné volby toto všechno zajistí. Takže Zeman vlastně hájí bytostní zájem oposice a Milionu chvilek, a ti by ho měly blahořečit. Jo, že někteří poslanci přijdou o koryto, no to při předčasných volbách bývá.

0 0
možnosti
PT

No jen ať si Hamáček a spol. hrají, kavárna jim sice zatleská ale co voliči, bude jich dost co jim rozvrat vlády u voleb spočítají, mohl by Hamáček a spol. skončit jako Sobotka.

0 0
možnosti
KN

Ovčáček volá Andrejovi:

O: Andreji unesli Hamáčka, a chtějí výkupné 50 Mega!

A: Ale přece víš, že my s únosci nevyjednáváme!

O: No jo, ale když nezaplatíme tak nám ho vrátí;-D

0 0
možnosti
JK

Tak čeho se dnes dočkáme? Hamáček na výběr moc nemá. Buď doplnění stávající vlády jinými ministry nebo náběh na mimořádné volby, Ani jedno nepřinese ČSSD nic dobrého. Je v pasti, kterou jí připravila část jejích členů. Suverením vládcem dění je prezident, který si toho také je vědom. :-)

0 0
možnosti
MP

A tohle se vám líbí? Hmmm :-/

0 0
možnosti
VI

Vrátil jsem se s dovolené a co nyní čtu se mně zdá neuvěřitelné,ČSSD , respektive její neschopné vedené trvá na výměně min.kultury. Hamáček odvolává min., který odhalí jasné rozkrádání.Ano, rozkrádání, neboť tento člověk je placen z našich daní. A to na nátlak mělo by se říct vysoce vzdělaných, kteří se asi bojí, že by se jim také uzavřela korýtka.Rád bych Hanáčkovi a jeho příznivcům připomenul, že ČSSD byla založena pro pracující a ne pro příživníky. Hamáčku, přijděte nyní v tomto počasí vykládat lidem u koksových, vysokých a ocelářských pecí, v teplých válcovnách, kolem kterých běží rozžhavené bloky,,pláty nebo dráty ,z nichž převážná část nedosáhne ani na průměrnou mzdu v ČR, Pijděte se svými nohsledy mezi horníky, oblečte si jejich povinné vybavení a postavte se k jámě a než sjedete do do 880m budete hnědí od paty až po hlavu a nemusíte ani do karibiku. Vy odvoláváte min., který odhaluje zlodějnu, na přání našich uměleckých lepšolidí.Být členem ČSSD, tak organizuji hromadné odevzdání členského průkazu a ze strany chránící zlodějny odcházím.

3 2
možnosti
DH

Hamacek odvolava prokomunistickeho ministra co nicemu nerozumi....vubec se tam nemel dostat....jajinek jeden. To opravdu neni o Fajtovi

0 4
možnosti
MP

Hezky jste se tu mantru naučil pane Kmente. Pokud vím, tak všichni politici tvrdí, že funkce ministra je veskrze politická funkce (né že bych s tím souhlasil), ale v tom případě ohánění se tvrzením, že navržený nemá o kultuře ani páru, je úplně mimo mísu. I když to tvrdí zrovna Zeman. Ten říká vždy jen to, co se mu hodí do krámu. Že jsou socani užiteční idioti (už dlouho), to vidí každý. Jen oni v tom vidí příležitost být ještě chvíli u koryt. A Zeman si nemá na kom co smlsnout, Zeman se má řídit ústavou. Jsem zvědav, jestli po tom svém hysterickém prohlášení, že se nenechá vydírat (opravdu zvláštní termín z úst prezidenta), ve své zatemněné mysli neustoupí, ministra neodvolá a pošle vládu do kopru. Pak by to totiž konečně byla šance zbavit se Babiše. I když nemám iluzi o tom, že by zase volby nevyhrál, ale nemusel by dát tentokrát dohromady většinu. Pokud ho tedy nenechá Zeman vládnout bez důvěry ...

0 2
možnosti

Já myslím, že po té demonstraci na Letné, co se lidé z míst mimo Prahu dozvěděli, že jsou nevzdělaní tupci a idioti, kteří neví co je dobré a co špatné, se najdou další voliči Babiše. Nevím co slíbil demonstrantům, že se neustále sebepoškozují. Že by koblihy?

0 0
možnosti
LK

Tady se ukazuje, jak slabá socdem opravdu je. Kdo bude ministrem kultury neurčuje socdem, ale ulice hájící lidi, kteří prihravali peníze sami sobě. A socdem není schopná ani prosadit výměnu toho ministra. Nejsou ani schopni dát důvod, proč ho vlastně mění a proč tam navrhují člověka, který o kultuře absolutně nic neví. Pak se nesmí divit, že si na tom Zeman vysloveně smlsne, protože ústava prezidentovi jasný termín bohužel neprikazuje a ústavní zvyklosti si mění každý prezident podle sebe.

Hamáček je velmi slabý a po pravdě on ani nemá čím jiným vyhrožovat, než rozpadem vlády. I když by to znamenalo další úpadek socdem, protože volby by skončili pro ně opravdu neslavně.

2 0
možnosti
LK

Tady se ukazuje, jak slabá socdem opravdu je. Kdo bude ministrem kultury neurčuje socdem, ale ulice hájící lidi, kteří prihravali peníze sami sobě. A socdem není schopná ani prosadit výměnu toho ministra. Nejsou ani schopni dát důvod, proč ho vlastně mění a proč tam navrhují člověka, který o kultuře absolutně nic neví. Pak se nesmí divit, že si na tom Zeman vysloveně smlsne.

3 0
možnosti
JS

Jsou slabí, protože Babiš neche jít proti Zemanovi. Je to jako by Vám vykradli auto a policie řekla, že to vyšetřovat nechce, protože se zlodějem chce být zadobře... úplně stejná zvůle jako Zemanova... Páky jsou, ale nikdo je nechce použít a budou se všichni raději dívat na porušování ústavy...

0 0
možnosti
Foto

Nastavit pravidla tak, aby se lži, podvody, zlodějiny staly normou?!

1 0
možnosti
JH

Pokud si Babis necha od EU diktovat koho si vzit-nevzit do koalice, bude politicky vzdy chromy.

0 4
možnosti
SB
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Další případ zpožděné dodávky zbraní. Česká firma se soudí na Ukrajině

26. dubna 2024

Premium Vztahy mezi Českem a Ukrajinou nejsou vždycky idylické. Svědčí o tom soudní spor, na který narazila...

Světlušky mění válčení ve městech. Nové drony snížily počet padlých Izraelců

26. dubna 2024

Premium Jen několik decimetrů velký přístroj může znamenat revoluci městské války: minivrtulník, který...

Dva ruští vojáci se doznali k trojnásobné vraždě na Ukrajině

25. dubna 2024  23:07

V okupované části Chersonské oblasti na jihovýchodu Ukrajiny zadrželi dva ruské vojáky, kteří se...

Architektonickou cenu EU získal univerzitní pavilon, blízko byla i ostravská galerie

25. dubna 2024  21:23

Studijní pavilon Technické univerzity v německém Braunschweigu se stal vítězem prestižní...