Diskuze

Pomoc občanům bude adresná, řekl Jurečka. Vláda chystá energetické poradenství

Premiér Petr Fiala (ODS) ve čtvrtek jednal o plnění programového prohlášení vlády a zvládnutí energetické krize s ministrem práce a sociálních věcí Marianem Jurečkou (KDU-ČSL). Na následné tiskové konferenci Fiala z chystaných kroků zmínil například spolupráci Ministerstva práce a sociálních věcí a Ministerstva životního prostředí v otázce řešení energetické krize. Jurečka promluvil i o možném snížení podpory v nezaměstnanosti.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Dnes už je zcela jasné, že Fialova vláda je ta nejhorší v celé naší historii.

Tuto partu, potom co vše za jeden rok stihla předvést, může podporovat opravdu jen slepý a chluchý jedinec.

3 1
možnosti
JS

J11a21n 68S45o71u18č35e98k

4. 11. 2022 6:33

A jak budou ti asistenti odborně radit se šetřením v praxi? Dobrý den babičko, my jsme z národního výboru a přišli jsme vám poradit, jak ušetříte spoustu peněz za elektřinu i plyn. Tak koukáme, že nemáte zateplený domek, plastová okna, tepelné čerpadlo a soláry. Takhle tedy moc neušetříte. Připravte si tedy cirka dva milióny a zainvestujete do šetření. Uvidíte, že za 50 let se vám to vrátí.

2 0
možnosti
JK

J30a10n 49K35o32l42á41ř

3. 11. 2022 21:18

Adresná pomoc? Milý pane Fialo, vy ženete do systému dávek už i střední třídu! A je vám jasné, co to znamená? Kolaps ekonomiky, protože perpetuum mobile jaksi neexistuje. Pro lidi chystáte poradenství, ale sám jste v odborných věcech naprostý diletant. Každá minuta, o kterou odkládáte svou rezignaci, působí milionové škody této zemi.

5 0
možnosti
ZB

Kdo tuto nekompetentní vládu mohl vůbec volit? Fiala neví, že je premiérem ČR. Vláda vůbec neřeší inflaci a když tak ji navíc pomáhá! RvRv

6 0
možnosti
Foto

Všichni už si už pořídili LED žárovky a tak zbývá už jen rada jednoduchá: Choďte spát ještě za světla a nesviťte vůbec. A když budete jíst syrovou zeleninu a studené pokrmy tak ušetříte i na vaření. Každý dva svetry a kožich a neutratíte nic ani za topení. ;-D

6 0
možnosti
MK

Pomoc občanům bude adresná, tuhle památnou větu vyslovil před třiceti lety tehdejší ministr Vodička. Ve vyjádření jsou ministři sice konzistentní ale skutek utek.

4 0
možnosti
JP

Když něco řekne Jurečka, tak rychle pryč od toho!

5 0
možnosti
JD

hm .. nejdřív deštník a teď poradenství .. panečku to máme vládu;-D celý svět nám ji závidí

10 0
možnosti
FN

Fialová vláda bojuje s problémy, které sama vyvolala.

12 1
možnosti
JK

J92a31n 63K41l64e32i34c93h

3. 11. 2022 16:57

Takže přeloženo - ti co pracovali, platili daně a byli propuštěni dostanou nižší podporu v nezaměstnanosti a nemakačenkům a snědým spoluobčanům je Jurečka adresně navýší.

10 0
možnosti