Diskuze

Bývalý hradní protokolář Kruliš míří do ČNB. Bude organizovat akce či komunikaci

Dosavadní ředitel odboru protokolu Kanceláře prezidenta republiky (KPR) Vladimír Kruliš nastoupí 3. dubna do České národní banky (ČNB) do sekce kancelář. Bude zodpovídat především za koordinaci akcí a činností protokolárního charakteru. Média v minulosti spekulovala, že by Kruliš měl sekci kancelář ČNB vést, nastupuje ale na jiné místo.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LP

K čemu potřebuje ČNB živit dalšího lempla? 8-o

3 0
možnosti
VK

Vida,a nevadí to ani nalevo,ani napravo,stejně jako vychlastana slivovice. Vždyť oni se vždycky domluví, stačí trocha mediální komedie pro lidi.

1 0
možnosti
MB

Miloš je neskutečným škůdcem naší země. Škodí i po svém odchodu. Není nad dobrou, dřívější v dohodu. ČNB má loňskou ztrátu 411 miliard. Brání se, cílem není zisk. Smyslem je udržet ceny a inflaci. Tak ji za tu stabilitu děkuji a za Kruliše rovněž ... :-)

1 0
možnosti
VH

Takto to v politice chodí, dveřmi ho vyhodí a oknem se vrací. Všichni jsme na takového čiperu krátcí, můžeme jen nechápavě zírat.

2 1
možnosti

Tak už je konečně jasno kam zahučelo těch 300 litrů Lánského chlastu. Každý nový zaměstnanec musí svému novému zaměstnavateli něco přinést. A když jste přijat na funkci organizátora akcí, tak se těch 300 litrů chlastu na rozjezd funkce opravdu hodí. Otázkou druhou je, o jaké akce se bude jednat, a zda se po jejich proběhnutí bude ještě vůbec komunikovat. Přeji panu Krulišovi v novém zaměstnání mnoho úspěchů, zvláště, když vlastenecky odmítl nabídku koncernu BMW na funkci zkušebního jezdce v divizi crash testů (tato informace není oficiálně potvrzena, ale šuškalo se ní).

1 0
možnosti
TP

to je tak, když se podaří bezskrupuloznim banům dostat do instituce jako je CNB svoje pohůnky, co jsou ochotny ohrozovat i duveryhodnost a kredibilitu ty instituce

to, co s bankou provedli Zeman a Babiš je nohoráznost :(

0 0
možnosti
TT

To bylo mlhy, že nééé, do ČNB nééé ;-D;-D;-D;-DRvRvRvRvRv

3 0
možnosti
RS

současná ČNB je trafika kamarádů M. Zemana

1 0
možnosti
PK

P33e51t46r 55K67o46l18á82ř

31. 3. 2023 12:47

Je to ostuda ČNB ... prodělali 500 miliard a ještě vytváří trafiky pro nezaměstnatelné losery od Zemana ... Rv

0 0
možnosti
TP

prodělali 500 mld. - vy nevíte o čem mluvíte vůbec evidentně a ofungování ČNB nemáte páru co?

ale jinak Kruliš a jeho způsob přijetí je totální ostuda

1 0
možnosti
JM

J10á34n 13M39a31r38c20i17n

31. 3. 2023 12:43

Tak predsa! Zas zemak klamal

0 0
možnosti
VH

U vás na Slovač, to nechodí jinak.

0 0
možnosti