Vendula Svobodová

Vendula Svobodová | foto: Petr Pilař, iDNES.cz

DOKUMENT: Prohlášení Venduly Svobodové

Vendula Svobodová reaguje na články bulvárního tisku. iDNES.cz přináší její prohlášení v plném znění.

Sebevražda Karla Svobody

V tuto dobu mi nezbývá nic jiného, než reagovat na mediální hon a hyenismus, který je momentálně vyvíjen na moji osobu.

Jsem přesvědčena, že situaci jsem nijak nemohla zabránit a ani nijak uspíšit. To, co se odehrávalo v jeho mysli, nikdo nikdy nezjistí. S tím Karel odešel. Touto cestou prosím okolní i mediální svět, aby nechal všech pomluv a závistí. Nikomu tím nepomohou, ublíží jen sami sobě. V každém, ve kterém ještě zůstal kousek cti a lidskosti, ať zváží další slova.

Vendula Svobodová Svobodová prosí bulvár
Nechejte hyenismu


Ráda bych osobně poděkovala všem, kteří mi projevují podporu a zůstal v nich kousek cti v této nelehké době, kterou se synem Jakubem procházím. Slova útěchy mi vzdávají nejenom občané z České republiky, Slovenska, Německa a dalších zemí, ale také řada významných osobností jako například Dagmar Havlová, Karel Gott, Eva Urbanová, Josef Suk, Václav Hudeček, Pavel Bém, Štefan Margita, Vítězslav Jandák, Boleslav Polívka, Ivana Chýlková, Petr Nárožný, Jan Kraus, Jiří Bartoška, Theodor Pištěk, Jiří Janeček, Helena Vondráčková a Martin Michal, Josef Bednárik, Daniel Hůlka, Radoslav Brzobohatý, Miroslav Topolánek, Petr Bendl s chotí, Hana Zagorová, Pavel Šporcl, Eva Pilarová, Michal David, Michael Fleischmann s manželkou, Miss World Taťána Kuchařová, Monika Absolonová, Pavel Vítek, Petr Muk, Miloš Zapletal, Jan Cimický, Marek Vašut, Adéla Gondíková, Ondřej Soukup, Gábina Osvaldová, Martin Maxa, Zora Jandová s rodinou, Jitka Zelenková, Tomáš Krejčíř, Kateřina Hrachovcová a mnoho dalších.

Ještě jednou všem děkuji za podporu.

Vendula Svobodová

Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel

Video