Diskuze

Svátky mírně přibrzdily černý kašel. Ale nakažených je už přes pět tisíc

Ačkoli minulý týden měl jen čtyři pracovní dny a odborníci čekali, že delší volno výrazněji sníží počty nových případů černého kašle, nestalo se tak. Od pondělí do neděle přibylo přes tisíc potvrzených nákaz, tedy téměř tolik jako v týdnu předešlém. Celkem letos onemocnělo už přes pět tisíc lidí, dva senioři zemřeli. Stoupá zájem o vakcíny, ale je jich málo.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DV

Začíná mi připadat, že každé očkování funguje do doby, než se dané onemocnění v proočkované populaci objeví

0 1
možnosti
Foto

doporučovat očkování jako prevenci nákazy?

Fakt tenhle nesmysl musíme zas a znovu číst?

1 2
možnosti
LM

Prevence neznamená 100 %. V živém světě žádných 100 % neexistuje. Nebo chcete tvrdit, že to nemá na nákazu žádný vliv?

2 0
možnosti

Počkejte teď to rozvíří koledníci...

Neměly by se preventivně zavřít papírnictví?

Květinářství samozřejmě ponechat otevřená.

0 2
možnosti
JV

J20a23n 39V24l57č27e88k

2. 4. 2024 13:14

Doporučovat očkování těhotným je bláznovství!

2 4
možnosti
JK

Včera jsem viděl video, jak tahle nemoc vypadá u kojence a je to něco strašného. Dále jsem si našel tabulky, kolik dětí do jednoho roku zemřelo. Ještě v roce 1951 je to číslo v tehdejším státě šílené. Ostatně stačí číst příběh Marie Terezie, ženy s nejlepsi zdravotní péčí v monarchii a přesto kolik dětí jí zemřelo. Do toho existují individua jako třeba Bazalová a spol nebo združení SMIS, které nepřetržitě podkopávají vědu a očkování. U jejich fanoušků se dočtete šílené nesmysly, co jsou srovnatelné s teorií o plácaté Zemi. Někdo tam dokonce psal, jak to kašlàní příznivě ovlivní mozek. Bio matky jsou zatím v klidu, jelikož je ještě pořád chráníme my očkování, dokonce za cenu rizika, jelikož ano, očkování má svá rizika, ale pořád díky němu zachraníme bezpočet životů. Až tohle platit nebude, nevím kdo je připraven na loterii a ochotu mít 4 děti a o dvě přijít kvůli nemocem, které dnes potlačilo očkování.

5 3
možnosti
SL

Ještě že máme "biomatky", že se má ta naše skvěle fungující vláda na co vymlouvat. Za covid nenechali na Babišovi nit suchou, a to byl jiný mazec, ale sami mají problém vyřešit již dříve prakticky neexistující černý kašel.

2 5
možnosti
HP

Jak ho mají vyřešit?

0 0
možnosti

Tak jsem asi také prodělal, měl jsem antibiotika víceméně preventivně, kašlu pořád sice ale méně. Jsem v klidu, když ministr zdravotnictví je odborník, čísla o epidemii jsou hodně malé.

0 0
možnosti
LM

Nic nepřibrzdili, jenom neordinovali doktoři.

10 0
možnosti

Vydržte, Velikonoce rozhodnou!

0 1
možnosti