Diskuze

Žádám novináře, aby nás neobtěžovali, řekla exmanželka premiéra Babiše Beata

Bývalá manželka premiéra Andreje Babiše Beata ve videozáznamu, který byl zveřejněn v neděli večer, vyzvala média, aby neobtěžovala její rodinu. Odsoudila rozhovor, který novináři provedli s jejím synem Andrejem Babišem mladším.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

Ale neřekla nám proč svojho nemocného synka nechala jet s podivným Rusom kamsi na východ...

0 0
možnosti
FK

Ale že jí to Mára napsal hezky, co?

0 0
možnosti
Foto

K91a85r83e32l 82S14e87i37d41l

19. 11. 2018 19:07

Výstižný článek:

"

SCHNEIDER: Ukradený svátek. Dostane 17. listopad podobu snadno manipulovatelnou?"

https://www.lidovky.cz/nazory/schneider-ukradeny-svatek-dostane-17-listopad-podobu-snadno-manipulovatelnou.A181119_174020_ln_nazory_vlh

1 0
možnosti
GK
AJ

Kolik jí Bureš zaplatil, nebo stačilo jen postrašit?:-/ No máme super mačo premiéraRv

0 0
možnosti
VK

V37í31t 92K91n83a89p10e72k

19. 11. 2018 17:30

Myslim tak 2 koblihy za odstavec me plati koblih za prispevek

0 0
možnosti
AE

Žádat Slonkovou bude asi marné

4 0
možnosti
PS

Neřekla ale přečetla,Andrej a jeho PR poradci jí dali noty ;-D;-D;-D

3 0
možnosti
PT

Ano četla to, co ji "únosci" napsali a zezadu měla určitě u hlavy přiloženou pistoli. :-)

3 1
možnosti
PT

Hezké prohlášení.

Řekl bych že paní Babišová a její syn neměli ve Švýcarsku vůbec tušení, co se u nás děje, že se tady na Babiše staršího pořádá naprosto normální estébácká štvanice, s odposlechy, vyráběním kompromateriálů, zneužíváním Sněmovny na jakýsi lynčovací tribunál, propagandistická medální dohenestace a jako třešniča na dortu uměle vyrobená kriminalizace jak vystřižená z 50 tých let, kdy jakési spiklenecké centrum 20 ti osob se prý dopustilo strašlivého dotačního podvodu.

Takže jim to Babiš určitě vysvětlil, jak je madam Slonková nestoudně zneužila v téhle estébácké štvanici.

Syn by snad mohl přijít na švýcarskou policii s právníkem a prohlásit do protokolu, že v kauze Čapí hnízdo odmítá vypovídat, na což má jako obviněná osoba a osoba blízká Babiše staršího zákonné právo a Rittigův policajt Nevťa by snad konečně tuhle umělou kauzo mohl odložit k ledu.

2 10
možnosti
PS

Andrej Bureš ví nejlíp jak STBáci konají.

Byl přece jedním z nich

6 0
možnosti
RM

R19o41m85a21n 41M31a73r67i24k

19. 11. 2018 13:55

Pani je pekne nervozni pri tom cteni. Zeby byla vydirana?

To Babis tu kratkou vetu v Palermu '' Za deti bych polozil i zivot '' precetl v klidu.

2 2
možnosti
DH

Určitě!

A nebo může být zkrátka nervózní a má obavy o své dítě.

1 1
možnosti
VG

Z většiny těchto příspěvků je normálnímu člověku na blití.

7 0
možnosti
OZ

Taky. Co lidi jsou schopni vyplodit, to je neuvěřitelné. Jedni tvrdí, že seznámení s tím, že se ten rozhovor natáčí, musí být součástí odvysílané reportáže, další si myslí, že schizofrenik je permanentně ve stavu ataky a proto nelže brát v potaz co ten dotyčný říká. No jo, prostě kult osobnosti.

2 0
možnosti
Foto

K21a26r54e24l 16S10e91i19d15l

19. 11. 2018 12:43

Je zajímavé, jak novináři volbou citovaných částí vět a svými komentáři dokáží i prosbu a vysvětlení paní Babišové otočit proti Babišům...

Od opozice člověk už ani neočekává nic jiného, než že budou kritizovat cokoliv, co premiér udělá. I kdyby jen pozdravil.;-) Čtvrt století si tu republiku budovali tak, aby ji mohli legálně drancovat a teď je někdo odstavil od korýtek... Takže by k nim pochopitelně rádi zpátky.:-)

"Trestně stíhaný politik" - to přestalo vadit chvíli poté, co se začala vykonstruovaná obvinění používat k odstranění nepohodlných politiků z jejich pozice. Co je platné, že za X let soud prohlásí, že byl naprosto nevinný? V potřebnou chvíli byl odstraněn a nepřekážel a to je důležité, že? (Příklady - Čunek a "sekretářka, co si po 5 letech vzpomněla", Babiš a "korunové dluhopisy".) Že nevinnému člověku roky ničí život, tahají ho po soudech a dělají z něj "veřejného nepřítele", to jim nevadí, naopak ještě mají tu nestydatost veřejně přát jim nepohodlnému politikovi smrt...:-/

Tito politici a jejich stoupenci sami sebe nazývají "demokraty", ale chovají se jak komunisté v 50. letech. Stranickou příslušnost staví nad veškeré lidské a etické normy a hodnoty, o obyčejné slušnosti nemluvě. V médiích probírané vyhazování kytek od památníku, vypískávání a přeřvávání řečníka dříve, než vůbec dostal možnost promluvit (konkrétní případ ze Zlína, jediným důvodem bylo, že byl zvolen za ANO), soustavný jednostranný mediální tlak, to je demokracie?

6 6
možnosti