Až moc shod najednou...

V souvislosti se sčítáním připomínám článek iDNES Lidé z Hodačových zpráv jsou spojeni s politiky i firmami z nějž cituji: "Hned do první zpravodajské relace 21, kterou v úterý kompletně připravovala jako nová ředitelka zpravodajství ČT, si Jana Bobošíková přivedla hosty, s nimiž ještě nedávno spolupracovala jako podnikatelka.

Lidé z Hodačových zpráv jsou spojeni s politiky i firmami
Byla to Marie Bohatá, předsedkyně Českého statistického úřadu. Bobošíková uzavřela s úřadem smlouvu, na základě které jej mediálně zastupovala. Bobošíková měla úřadu poskytovat své služby při připravovaném sčítání lidu.

Dalším z hostů byla Leona Gree ze společnosti CzechInvest. Tato firma byla garantem odborných ekonomických konferencí, které Bobošíková v rámci svého projektu Interview21 loni pořádala."

Paní JUDR. Leona Gree jménem firmy DELTAX v úterý 13. března večer v Tady a teď obhajovala bezpečnost sčítání. Není to už moc shod najednou?

Arnošt Kobylka, Praha
e-mail: ak@atlas.cz

Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel

Video