Diskuze

Poprvé se napila alkoholu v osmnácti. Když byla na dně, dala i patnáct piv

Třiapadesátiletou paní Hanu v mládí nepostihlo žádné trápení. Měla prima rodiče, šťastné dětství, zkrátka jí nic nechybělo. Žila aktivním životem, sportovala. Alkohol poprvé ochutnala až v osmnácti letech, přesto se propila až do závislosti. „Jakmile začnou ranní doušky, když schováte první láhev, už se vezete,“ popisuje.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LM

Jak to rikal Lemy:

Abys mel kocovinu, musis prestat chlastat...

0 0
možnosti
Foto

Navrhuju zřídit pro notoriky speciální hospic s neomezenou konzumací chlastu zdarma. Odejít by člověk mohl až po půl roce střízlivosti. Humánní řešení pro jejich okolí, minimální recidiva...

0 0
možnosti
MJ

'Ambulantní vztah' je pro mě nový termín. Asi chápu, co chtěl autor sdělit, ale nejsem si jistý, jestli to není jazyková minela.

0 0
možnosti
TT

a) Příběh opět jednou průhledně vymyšlený.

b) Dle mého vědomí už třetí článek v řadě*) od nástupu šéfkova odborníky nedoporučovaného nového koštěte, co dobře prosazuje nulovou toleranci, na místo protidrogového koordinátora. Jakže se ta krasavice jmenuje? :-P

*) (Ta druhá báchorka byla o feťačce, kterou znásilňoval otec feťák.)

Rv:-P:-P:-PRv

0 0
možnosti
PD

a pak si nedej ... sajme tety sajme nez nas organ zajme, toz na zdravi a jeste do druhe nohy

0 0
možnosti
VV

Jak říkával můj strejda: ,,Chlastáme až padáme a když padáme, chlastáme vleže." :-)

0 0
možnosti
TD

"Ne, abyste propadli démonu alkoholu jako můj dědeček, který nedbal varování, až se nakonec upil smrti ve sto sedmnácti letech při práci v lomu." ;-)

Š+G

3 1
možnosti
PS

jj, limit 18 let je příliš málo.

Měli bychom se inspirovat (jako v mnoha věcech) v USA.

1 3
možnosti
VV

co se děje v játrech i po nepatrném požití alkoholu, je neuvěřitelné. Z každého hltu se na játrech vytvoří jizva. Ta zaplní poškozený kousek jater. Až do doby, kdy už není co nahrazovat (tvrdnutí) a játra nelze nahradit. Na smrtelné posteli slíbíte po jakési zbytečné operaci, že ASI zkusíte (od příštího týdne) kouřit. (Viděl i zažil jsem).

0 15
možnosti
VZ

Nemelte tu nesmysly. Alkohol je v těle klasicky přítomen z fyziologických důvodů. V závislosti na tom co jste snědl a co se děje ve vašem zažívání můžete mít klidně jednu až dvě desetinky a přitom můžete být celoživotní abstinent.

4 0
možnosti