(ilustrační snímek)

(ilustrační snímek) | foto: Jiří Meixner, iDNES.cz

Hasiči objevili v hořícím přívěsu na Uherskohradišťsku torzo lidského těla

  • 1
Torzo mužského těla objevili v noci na středu hasiči v hořícím obytném přívěsu v Korytné na Uherskohradišťsku. Totožnost zemřelého zatím není známa. Okolnostmi úmrtí i příčinou vzniku požáru se nyní zabývají policisté ve spolupráci s vyšetřovatelem hasičů.

K požáru přívěsu za domem na okraji obce vyjížděli hasiči ve středu krátce po 0:30. „Hasiči při příjezdu zjistili, že buňka je celá v plamenech. K uhašení požáru byly nasazeny dva proudy vody. Při provádění hasebních prací bylo v požářišti nalezeno torzo lidského těla,“ uvedl mluvčí zlínských hasičů Roman Žemlička.

Požár se hasičům podařilo uhasit nedlouho po jejich příjezdu. Místo události ráno ohledal vyšetřovatel hasičů a případem se zabývají také kriminalisté.

„K ohledání byl povolán také pes vycvičený k vyhledávání akcelerantů hoření. V případu byla nařízena soudní pitva,“ řekla krajská policejní mluvčí Lenka Javorková.

Požár způsobil škodu zhruba za 50 tisíc korun. Kriminalisté podle ní tragickou událost nadále vyšetřují.

Mapy poskytuje © SHOCart a přispěvatelé OpenStreetMap. Společnost SHOCart je tradiční vydavatel turistických a cykloturistických map a atlasů. Více na www.shocart.cz

,