Diskuze

Hned po volbách by se měla řešit situace s vodou, říká lídr ČSSD

MF DNES a iDNES.cz přinášejí před komunálními volbami rozhovory se zlínskými lídry. Další respondentem je Michael Javora, lídr kandidátky ČSSD s podporou SPOZ a nezávislých.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Aha husy se koupí za dotace, takže dík za info:-/

0 0
možnosti

Odstavná parkoviště, MHD zdarma, trolejbusy z dotací a pokles dopravního zatížení o 20%. Proč se držíte tak při zemi? Kolik milionů stál nový Generel dopravy města Zlína? Ten přece nabízí díky navržené přeložce státní silnice 1/49 70% pokles dopravy města. A není to odhad, jsou to výsledky nových sčítacích panelů.

3 0
možnosti

Odborníci před 50 lety měli vědět, že městu s neoddělitelnou hromadnou dopravou a státní silnicí na náměstích musí dojít dech. Zjednosměrnění centra města bylo jenom nouzové řešení a přidání průjezdné délky městem. Samozřejmě také zbytečné přetížení v současnosti NEJPŘETÍŽENĚJŠÍ křižovatky města.

2 0
možnosti

Bohuzel jsem docela alergicky na hesla, ze nejvetsi problem mesta je voda a pokud to nekdo takto prezentuje, je pro me nevolitelny. Jsou ve Zline mnohem podstatnejsi problemy, a to byty, doprava, pracovni prilezitosti pro kvalifikovane zamestnance a ubytek poctu obyvatel. Jestli bude kubik vody ve Zline o 5kc levnejsi, to opravdu nic neresi.

10 1
možnosti

Ty jo, oni už fakt neví, co a komu slíbit. Že by MHD zdarma odvedla z města až 20% dopravy mají podloženo čím? Nebo to je jen odhad zasazený mimo rámec reality? Že by se o přirozené oživení náměstí postarala pošta snad ani nemůžou myslet vážně. Nejvíc mě ale stejně dostala téměř poslední věta. "Pak můžeme čerpat dotace a díky tomu lépe hospodařit.." Mám to chápat tak, že bez dotací hospodařit neumí?

9 0
možnosti