Diskuze

OBRAZEM: Vizovický nářez. Na Masters of Rock pařilo za čtyři dny 20 tisíc lidí

Velkolepé koncerty nizozemských symfonických rock/metalových Within Temptation, švédských rockových legend Europe či německých tvrďáků Kreator ozdobily letošní ročník festivalu Masters of Rock ve Vizovicích na Zlínsku. Přehlídku navštívilo během uplynulých čtyř dní téměř 20 tisíc fanoušků tvrdé muziky ze 36 zemí světa. Letošní ročník byl náročný kvůli tropickým teplotám.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

Tak málo lidí na mor nepamatuji, těch 20 tisíc tam dost možná ani nebylo. Tento ročník je fiasko kde i obchodníci zaplačou nad výdělkem.

1 0
možnosti
MK

souhlasím, že 20tis je vlhký sen pořadatele a museli v článku hoodne zaokrouhlovat tisíce nahoru. ale nesouhlasím, že ročník byl fiasko. Naopak, letošní ročník byl úžasná pohoda, klídek prostor, nečekání na bránách, na pivo, na bramborák. To bylo k nezaplacení. Po covidu na Rock Castle 2021 jsme zažili taky úžasný klídek, a jen tak dále, škoda mít vyprodané prostory a pak mezi bránou a podiem chodit desítky minut v tlačenici! Stánkaři ale půjdou o žebrácké holi letos, navíc i městěčko a kempy byly viditelně opuštěné.

2 0
možnosti